Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mali912 Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2021 21:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaśka23 Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Gru 09, 2021 16:15 Temat postu: |
|
|
A po co ci trener i siłownia skoro możesz stworzyć swoją własną w domu dzięki ofercie sklepu https://www.marbo-sport.pl/ Znajdziesz tam sprzęt fitness, cardio czy też do ćwiczeń siłowych. Odpowiednie treningi masz w sieci więc zacznij kompletować wyposażenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
burak Weteran Forum

|
Wysłany: Sro Sty 12, 2022 22:39 Temat postu: |
|
|
Cześć. Jeśli chodzi o mnie, to sama powoli zwożę sobie prywatną siłownię u siebie w domu. Teraz była mi potrzebna bieżnia domowa do chodzenia i udało mi się ją dostać w całkiem dobrej cenie na stronie sklepu sellbest.pl. Polecam wam tam zerknąć, ponieważ wybór mają naprawdę bardzo szeroki, więc bez problemu powinniście znaleźć tam coś dla siebie |
|
Powrót do góry |
|
 |
jaglanka Weteran Forum

|
Wysłany: Sob Mar 26, 2022 18:44 Temat postu: |
|
|
był mi potrzebny pojedynczy uchwyt do wyciągu rzecz jasna w dobrej cenie. zacząłem treningi i zastanawiam się nad zakupem podstawowych produktów. jeżeli moglibyście mi pomóc znaleźć odpowiedni sprzęt w dobrej cenie, a także poradzić co powinienem sobie kupić to dajcie znać. Chodzi mi wyłącznie osprzęt, ponieważ suplementy diety już posiadam. Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Andzia69 Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Mar 31, 2022 13:17 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś szuka sprawdzonego stroju sportowego, to polecam krótki rashguard havoc niebieski. Świetnie nadaje się do sportów siłowych. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Andzia69 Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Kwi 05, 2022 12:21 Temat postu: |
|
|
Jeśli uprawiasz boks to krótki rashguard havoc niebieski jest idealny dla Ciebie. Nie spocisz się w tym, ani nie przyklei ci się do ciała. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mariolka Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2022 11:38 Temat postu: |
|
|
Jeżeli jesteście sportowcami i potrzebujecie jakiś ciekawych suplementów jak np. ni epiandro , które wpłyną na rozwój Waszych mięśni, to ja od siebie polecam zwrócić uwagę na ofertę firmy bodyshock.pro Moim zdaniem mają naprawdę całkiem spory wybór i przystępne ceny, więc każdy bez problemu znajdzie tam coś dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
johigo6348 Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2022 21:02 Temat postu: |
|
|
Najważniejsze stosowanie naturalnych suplementów aby nie szkodziło na zdrowie _________________ Krem Eternelle |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2022 21:02 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |