| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Thankfulogo Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Lip 22, 2021 17:15 Temat postu: lekcje online chemia |
|
|
| Dzień Dobry, jeśli macie problem z chemią i szukacie lekcje online chemia to polecam tą stronę. Kurs prowadzi profesjonalny korepetytor dzięki któremu nie będziecie mieć już problemów z tym przedmiotem. Kurs przebiega w miłej atmosferze więc bardzo polecam skorzystać z tego kursu. Miałem problemy z chemią a po tym już ich nie było wszystko jest tłumaczone ze zrozumieniem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lip 22, 2021 17:15 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andzia69 Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Gru 31, 2021 13:27 Temat postu: |
|
|
| Polecam nauka chemii z Chemmaster. Tutaj jest nauka chemii odnośnik https://chemmaster.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andzia69 Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2022 12:13 Temat postu: |
|
|
| Jeśli ktoś musiałby ułożyć test jednokrotnego wyboru, to polecam ten artykuł, o tym test jednokrotnego wyboru co to. Warto dowiedzieć się, jak ułożyc dobry test. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andzia69 Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Kwi 05, 2022 19:49 Temat postu: |
|
|
| test jednokrotnego wyboru co to? Na to i wiele innych pytań dotyczących testów, mozna znaleźc odpowiedź. Polecam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jaglanka Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Lip 21, 2022 20:15 Temat postu: |
|
|
| Wiecie co, jeśli chodzi o mnie, to ja już powoli kompletuję wyprawkę szkolną dla moich dzieci. Nie ukrywam, że najlepsze oferty cenowe udało mi się znaleźć na stronie https://www.taniaksiazka.pl/wydawnictwo/swiat-ksiazki Polecam wam tam zajrzeć, jeżeli również przygotowujecie się do tego typu zakupów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lip 21, 2022 20:15 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |