Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
burak Weteran Forum

|
Wysłany: Sro Lis 17, 2021 15:36 Temat postu: |
|
|
Cześć. Jeżeli mogłabym wam coś podpowiedzieć, to moim zdaniem, warto sobie zajrzeć na stronę tej firmy https://www.pralnia-warszawianka.pl/ . Wiem, że zajmują się profesjonalnym praniem ciuchów, ale także dywanów i wiele innych rzeczy. Jeżeli jesteście zainteresowani takimi usługami, to koniecznie sobie do nich zajrzyjcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lis 17, 2021 15:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
samantha Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Gru 10, 2021 11:47 Temat postu: |
|
|
Nie za bardzo lubię sprzątać, ale wynajmowanie kogoś do tego też nie jest dla mnie zbyt dobrą opcją. Dlatego próbuję sobie ułatwić obowiązki domowe jak to możliwe Korzystam przy tym z irobota roomba combo Jest naprawdę super  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Andzia69 Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Lut 21, 2022 15:12 Temat postu: |
|
|
Świetną alternatywą do standardowych odkurzaczy będą odkurzacze centralne zestawy. W moim domu świetnie się sprawdza, to przede wszystkim komfort i wygoda w odróżnieniu od standardowych modeli. |
|
Powrót do góry |
|
 |
judyta009 Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Maj 16, 2022 09:32 Temat postu: |
|
|
My akurat zaczynamy porządki wiosenne , dlatego kupiliśmy świetne nawilżane ściereczki. Dodatkowo ich ceny nie były wysokie co jest również wielkim plusem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaśka23 Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Maj 26, 2022 07:38 Temat postu: |
|
|
Czasem zwykłe sprzątanie nie wystarczy i trzeba wezwać specjalistów. Mam na myśli pożar lub zalanie i wtedy polecam ich https://sprzataniepozgonie.com/sprzatanie-po-pozarze/ Mają odpowiedni sprzęt oraz doświadczenie w tym zakresie. Pozbędą się brzydkiego zapachu oraz usuną wszelkie pozostałości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
samantha Weteran Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|