Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sorentino Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2022 14:24 Temat postu: Mieszkanie |
|
|
Hej, mam mały problem. Próbuję znaleźć nowe mieszkanie w Łodzi. Zależy mi przede wszystkim na dobrej lokalizacji osiedla, wygodzie oraz funkcjonalności mieszkania. Na razie trafiłem na takie: https://www.villaromanow.pl/o-developerze Dajcie znać, jeśli coś jeszcze polecacie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2022 14:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mariolka Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Kwi 19, 2022 13:36 Temat postu: |
|
|
Jeżeli mogłabym wam coś podpowiedzieć, to myślę że warto również zainteresować się informacjami zawartymi na stronie status.pl Stamtąd dowiecie się między innymi tego, jak wygląda sprawa związana z wspólnota mieszkaniowa a zalanie mieszkania. Zerknijcie sobie tam, a myślę że nie będziecie żałować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
judyta009 Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2022 08:21 Temat postu: |
|
|
Jednak bardzo ważne jest by mieć czyste mieszkanie . Właśnie ja niedawno zaczęłam zamawiać porządne ściereczki nawilżane, które świetnie radzą sobie z zabrudzeniami |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdi Forumowicz

|
Wysłany: Czw Maj 26, 2022 21:39 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o mieszkanie to swoje kupowałam w Warszawie. Dobrze, że się zdecydowałam ponieważ teraz zapłaciłabym znacznie więcej. A mieszkanko super i to pod każdym względem. Nawet zarządca per modum zasługuje żeby o nim wspomnieć za to jak działa prężnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agi8 Bywalec

|
Wysłany: Pon Cze 20, 2022 17:04 Temat postu: |
|
|
Co do zakupu i poszukiwań nieruchomości , nie jest to prosta sprawa . Dlatego warto trochę zdjąć z siebie ten ciężar i skorzystać z pomocy biura nieruchomości remax warszawa Jest to bardzo dobre rozwiązanie, jego pomoc może okazać się kluczowa. Dzięki temu mamy gwarancję bezpiecznej transakcji, a także cały proces przebiegnie szybciej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Carmel89 Weteran Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jaglanka Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Lip 04, 2022 19:41 Temat postu: |
|
|
Przyznam szczerze, że gdy miałam kupić dom, również myślałam o zatrudnieniu rzeczoznawcy. Znajomy polecił mi kontakt https://www.mpexpertbud.pl/rzeczoznawca-budowlany/ ponieważ są prawdziwymi ekspertami w tej dziedzinie. Muszę przyznać, że ich oferta jest naprawdę ciekawa. Jeśli Ty również jesteś zainteresowany czymś podobnym, to koniecznie sprawdź ich propozycje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lip 04, 2022 19:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |