Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ermolet Weteran Forum
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2022 10:03 Temat postu: Dla dziecka |
|
|
Jakie akcesoria ostatnio kupiliście przez internet dla swoich dzieci?
Pytam dlatego, że mam na oku kilka fajnych ofert jak na przykład https://www.pinakoteka.info/szumis-simon/ jednak zastanawiam się nad tym czym kierować się przy wyborze? Moglibście mi trochę podpowiedzieć w tej kwestii? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2022 10:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Becik Stały Forumowicz
|
Wysłany: Sro Maj 25, 2022 09:24 Temat postu: |
|
|
A może zaiteresuje was ta oferta dla dzieci tu https://www.bee.pl/632-klocki-lego Te klocki lubią dzieci w każdym wieku. Ta oferta jest duża. I co ważne w cenach promocyjnych. Ja lubię korzystać z takich propozycji. |
|
Powrót do góry |
|
|
AsiaJania Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Maj 26, 2022 20:14 Temat postu: |
|
|
Ja swojej córce kupiłam klawiaturę GENESIS Thor 303 ktora wyglada nowoczesnie i ma podswietlenie RGB. Córka spedza duzo czasu na mediach spolecznosciowych i twierdzi ze klawiatura byla super pomyslem. |
|
Powrót do góry |
|
|
zofija Stały Forumowicz
|
|
Powrót do góry |
|
|
judyta009 Weteran Forum
|
Wysłany: Sob Sie 06, 2022 15:36 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem najlepiej jest jednak postawić na kocyki eukaliptusowe . Szczerze mówiąc dla mnie oferta tutaj jest bardzo korzystna także bez problemu znajdziecie coś odpowiedniego dla waszego dziecka |
|
Powrót do góry |
|
|
Natalkisen Forumowicz
|
Wysłany: Wto Sie 09, 2022 10:56 Temat postu: |
|
|
klawiturę do komputera thor303 z genesisa taka sobie zażyczył |
|
Powrót do góry |
|
|
AsiaJania Nowicjusz
|
Wysłany: Sob Wrz 17, 2022 11:17 Temat postu: |
|
|
Ostatnio kupilam córcę fotel Genesis Astat 200. Córka lubi grać w gry komputerowe ale ten fotel który miała do tej pory był bardzo niewygodny. Fotel Genesis ma m.in. 3-stopniową regulację odcinka lędźwiowego, regulację zagłowka w dwóch płaszczyznach i regulowane podłokietniki. Córka jest bardzo zadowolona z fotela. |
|
Powrót do góry |
|
|
Carmel89 Weteran Forum
|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2022 18:16 Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim jak kupować, to kupować w sprawdzonych miejscach sprawdzone produkty dla dziecka. Ja przykładowo postanowiłam teraz, że tutaj https://babyville.pl/pl/c/BIDONY/76 kupię bidony i inne rzeczy dla mojego dziecka. Słyszałam pozytywne opinii o tej firmie, także jest godna uwagi i zaufania. |
|
Powrót do góry |
|
|
ninkaa Weteran Forum
|
Wysłany: Czw Paź 27, 2022 07:19 Temat postu: |
|
|
To prawda, wybierając konkretne rzeczy dla malucha trzeba zwracać uwagę przede wszystkim na jakość produktów. Jeśli szukacie informacji czy porady w kwestii wyboru konkretnej rzeczy to poczytajcie artykuły na blogu Dbamy o Dziecko https://dbamyodziecko.pl/. znajdziecie tu wpisy dotyczące m.in zabawek, wychowania czy rozwoju dziecka w każdym wieku. |
|
Powrót do góry |
|
|
magdaaa222 Nowicjusz
|
|
Powrót do góry |
|
|
ingaaaxx Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2022 14:21 Temat postu: |
|
|
Mamy przedszkolaków, czy wasze dzieci też tak często chorują? Ja już nie mam na to siły, mam wrażenie, że z jednej choroby w drugą jest coraz bardziej osłabiona, nie wiem już czm wzmacniać, je mniej niż wcześniej i nie ma apetytu? _________________ https://upadlosckonsumenta24.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Tina42 Forumowicz
|
Wysłany: Sob Kwi 22, 2023 15:49 Temat postu: |
|
|
Na pewno wybór wózka jest ważny - tutaj warto stawiać na jakość. Mi zależy przede wszystkim na tym, aby wózek był solidnie wykonany i żeby dawał możliwość jazdy po każdym terenie. Cavoe Axo Shine wydaje mi się być super opcją. Dopracowany z wyglądu, technicznie oczywiście też. Lekki, zgrabny, z dobrą amortyzacją. Ma dużo miejsca w gondoli i spacerówce, a jakby tego było mało, rośnie razem z dzieckiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
rzeczy Weteran Forum
|
Wysłany: Sro Kwi 26, 2023 13:03 Temat postu: |
|
|
Artykuły dla dzieci i niemowląt można dostać w sklepie Bobospace, który w swojej ofercie ma akcesoria tylko najlepszych producentów spełniające wszystkie rygory bezpieczeństwa. Jeśli spodziewacie się malucha, to jest to idealne miejsce, żeby kupić wszystko, czego będziecie potrzebować. |
|
Powrót do góry |
|
|
kaczorkowa Forumowicz
|
|
Powrót do góry |
|
|
judyta009 Weteran Forum
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2023 11:47 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że dobrze sprawdzi się u was kocyk bambusowy . Ogólnie kocyki są bardzo starannie wykonane i dodatkowo można je kupić w atrakcyjnej cenie co jest bardzo ważne |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2023 11:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |