Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bartek-k3 Nowicjusz
|
Wysłany: Sob Gru 21, 2013 18:27 Temat postu: pomysł na sylwestra? |
|
|
Witam serdecznie,
Jestem nowy w Milton i tak się złożyło, że Święta i Nowy Rok spędzam na miejscu. Tak się zastanawiam jak tu wygląda świętowanie Nowego Roku? Jest organizowana jakaś impreza na mieście czy raczej wszyscy chowają się po klubach albo w domach? Szczerze powiem że w Anglii jestem dopiero od października i cały czas odkrywam zwyczaje anglików i nie wiem jak oni do tego podchodzą A z uwagi na to że nie mam tu jeszcze zbyt wielu znajomych myślałem żeby jakoś zagospodarować sobie Sylwestra Moglibyście mi doradzić gdzie warto się udać w tę noc?
Myślałem jeszcze żeby wybrać się do Londynu bo tam na pewno coś będzie się działo
Liczę na Waszą pomoc
Pozdrawiam,
Bartek. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Gru 21, 2013 18:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Aresteoos Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2015 08:38 Temat postu: |
|
|
Hehe ja już od paru lat siedzę na sylwestra w Milton. Podoba mi się i będę zostawał zawsze jak tylko będę miał możliwość. Teraz byłem w knajpie, było bardzo fajnie, dobra muzyka,klimat, ludzie, obsługa barmańska polecam ogólnie takie imprezy w UK. Miałem zapewnione wszystko co było potrzebne do dobrej zabawy. |
|
Powrót do góry |
|
|
jarold Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2015 08:51 Temat postu: |
|
|
ja zarezerwowałem dobre i tanie noclegi rewal i jadę na sylwestra nad polskie morze. Uwielbiam je o każdej porze roku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lortus Bywalec
|
Wysłany: Czw Paź 06, 2016 08:44 Temat postu: |
|
|
W tym roku według was gdzie będzie w Milton można fajnie spędzić sylwestra, zastanawiam się gdzie by tu warto się udać. |
|
Powrót do góry |
|
|
pilecka_anna Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2017 14:06 Temat postu: |
|
|
a jaki to jest pomysł na sylwestra _________________ click this link |
|
Powrót do góry |
|
|
pallas Bywalec
|
Wysłany: Pią Sie 04, 2017 13:34 Temat postu: |
|
|
I jak w końcu z tym Sylwestrem? udał się? Jak w końcu go spędziłeś/spędziliście?
|
|
rudolf Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Sie 10, 2017 18:37 Temat postu: |
|
|
Na miejscu jest mnóstwo knajpek gdzie można sylwestra obchodzić, na ulicach również odczuwa się klimat nowego roku. Można wyjść nawet bez konkretnego planu i zawsze jakieś fajne miejsce się zauważy _________________ Klocki konstrukcyjne |
|
Powrót do góry |
|
|
stefan5535 Nowicjusz
|
|
Powrót do góry |
|
|
adam.jarosz.89 Weteran Forum
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2018 09:39 Temat postu: Jak Sylwester to tylko z porządnymi fajerwerkami |
|
|
Ja tam od lat sylwestra zaczynam od wizyty w sklepie pirotechnicznym Dragon w Poznaniu żeby zaopatrzyć się w najlepsze fajerwerki! |
|
Powrót do góry |
|
|
Lidka.F Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2018 13:20 Temat postu: |
|
|
Tylko pozazdrościć zabawy sylwestrowej w Milton. Z pewnością tamtejsze imprezy wyglądają lepiej niż te w Polsce. Być może wybiorę się któregoś razu do Milton. |
|
Powrót do góry |
|
|
marakuja Forumowicz
|
Wysłany: Wto Gru 18, 2018 09:34 Temat postu: |
|
|
My wyjeżdżamy na Sylwestra do Warszawy i spędzimy go w miłym towarzystwie w Restauracji Akademia. Zapewnią nam niezapomnianą noc zabawy do białego rana. Obsługa z pewnością będzie chciała dogodzić każdemu z gości poprzez podanie wyśmienitych dań oraz wybornych trunków. Nie obędzie się również bez skocznej muzyki, przy której będą tańce, atmosfery pełnej pozytywnych wrażeń takich jak pokaz sztucznych ogni. |
|
Powrót do góry |
|
|
HolidayRyk Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Lut 03, 2019 00:18 Temat postu: |
|
|
ja bede robił domówke |
|
Powrót do góry |
|
|
ktoto Nowicjusz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Miroslaw32091b Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2019 13:51 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem na sylwestra zawsze powinna być bardzo dobra muzyka.Takie jest moje zdanie. _________________ Nowości Filmowe |
|
Powrót do góry |
|
|
kalump Bywalec
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2019 19:29 Temat postu: |
|
|
Dzięki za ciekawe i wartościowe porady. Na pewno będą one dla mnie przydatne. _________________ Szaleć jak pies spuszczony z łańcucha. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2019 19:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |