Forum Milton Keynes Strona Główna Milton Keynes

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

dobra kuchnia
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Ogłoszenie!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
masny
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Wto Kwi 19, 2022 14:43    Temat postu: dobra kuchnia Odpowiedz z cytatem

Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań: https://focaccia.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Kwi 19, 2022 14:43    Temat postu:

Powrót do góry
Mariolka
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2022 20:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem jak ty, ale ja większość swojego wyposażenia gastronomicznego zamówiłam przez internet. Teraz szukam miejsca, w którym mogłabym znaleźć profesjonalne sztućce eternum. Kolega podpowiedział mi, że tego typu asortyment mogę znaleźć na stronie sklepu gastromania i właśnie tam mam zamiar niedługim czasie złożyć swoje zamówienie
Powrót do góry
jaglanka
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Sob Kwi 23, 2022 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi była ostatnio potrzebna szpryca do nadziewania i udało mi się ją znaleźć na stronie gastromania.pl. Przyznam szczerze, że udało mi się odszukać tam sporo fantastycznych produktów w bardzo dobrych cenach. Moim zdaniem uda wam się tam znaleźć wiele produktów w świetnych cenach, w dodatku wysokiej jakości. Polecam wam jak najbardziej ichniejszą ofertę.
Powrót do góry
judyta009
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Kwi 28, 2022 14:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co powiecie na ładne dekoracje do kuchni? Ja ostatnio właśnie natrafiłam na https://www.sfmeble.pl/inspiration/pomyslowe-dekoracje-do-kuchni i tutaj możecie zainspirować się tym artykułem, przedstawia naprawdę świetne opcje co do dekoracji.
Powrót do góry
uska
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Sro Cze 01, 2022 07:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele osób zastanawia się nad tym, z jakich materiałów wybrać zlewozmywak. I gdybym miala tutaj polecić coś od siebie, to zdecydowanie byłby to granit. Na stronie https://www.nowiny.pl/184264-zlewozmywaki-granitowe-przede-wszystkim-dlaczego-tak-wlasciwie-granit.html znajdzecie ciekawy artykuł na ten temat, przeczytajcie sobie.
Powrót do góry
ermolet
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Sro Cze 15, 2022 12:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Dobra" to pojęcie względne natomiast skoro już jesteśmy w tematach kuchennych to chcę Was zapytać odnośnie sklepu https://e-kuchcikowo.pl/8021-grill-elektryczny-opiekacz-berlinger-haus-bh-9060 jest tutaj do kupienia opiekacz z funkcja grill myslicie, ze 225zł to dobra cena? Pozdrawiam serdecznie i dajcie znac !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Carmel89
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Wto Lip 05, 2022 20:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przede wszystkim kuchnię, to ja muszę mieć dobrze wyposażoną. Także takie artykuły, jak nawet shaker bostoński to u mnie podstawa. Bo lubię eksperymentować z posiłkami, deserami, a nawet i napojami.
Powrót do góry
Kaśka23
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Nie Lip 17, 2022 21:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak chcesz aby kuchnia wyglądała jak należy to zadbaj o dodatki i tutaj przyda się oferta sklepu https://nietylkofiranki.pl/320-firany-biale gdzie zakupisz piękne białe firanki do salony czy sypialni. Mają zresztą firanki i zasłony do każdego pomieszczenia a ponadto koce i narzuty oraz pościele.
Powrót do góry
Janiak
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Sie 18, 2022 13:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja najbardziej lubię kiełbasy i kaszankę z grill.a Kurczak jeśli jest dobrze i pikantnie doprawiony też jest dobry. Jeśli chcecie kupić dobre mięso na grilla cze nawet wędliny to polecam zobaczyć tu https://zpm-karol.pl/oferta/
Powrót do góry
judyta009
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pią Wrz 30, 2022 13:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem pewna, że spodoba wam się kuchnia szaro miętowa . Moim zdaniem jest to jednak najlepsze rozwiązanie, na które warto postawić
Powrót do góry
vipcar
Forumowicz
Forumowicz

PostWysłany: Pią Wrz 30, 2022 19:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra kuchnia powinna być dobrze podana - dzięki https://www.e-sas.pl/zastawy-stolowe wybierzemy bardzo ładne zastawy stołowe. To nie tylko wizytówka każdego domu, która będzie służyła do podawania potraw na co dzień oraz podczas rodzinnych uroczystości, to także bardzo praktyczne naczynia, które mogą być używane osobno. W jednym sklepie, wyposażymy naszą kuchnie pod każdym względem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
alunite
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Nie Paź 16, 2022 10:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno w dobrej kuchni nie może zabraknąć konkretnych noży. noże kute ręcznie będą tu chyba najlepszą opcją.
Powrót do góry
uska
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Sro Paź 19, 2022 07:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoro mowa o wyposażeniu kuchni, to jestem ciekawa czy ktoś z was zdecydował się na zakup maszynka do popcornu i może polecić mi coś konkretnego? Moje dzieci mają ostatnio fazę na słone przekąski.
Powrót do góry
kacperly
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Pon Gru 19, 2022 16:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem bardzo ważnym sprzętem w kuchni jest piekarnik np. https://iguanasklep.pl/producenci/smeg-3/piekarniki-elektryczne W ostatnich latach wymieniłem wszystkie sprzęty na firmę SMEG. Przekonała mnie wysoka jakość oraz niesamowity design. Niektóre produkty są genialne, np. czajnik z dolce and gabbana.
Powrót do góry
samantha
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Nie Lut 05, 2023 17:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy okazji zobaczcie sobie jak świetnie wygląda takie szkło hartowane na ścianę do kuchni Very Happy Przyznam, że to świetna opcja zarówno użytkowo jak i wizualnie. A wy co o tym myślicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Nie Lut 05, 2023 17:35    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Ogłoszenie! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: