Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mali912 Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2021 21:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaśka23 Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Gru 09, 2021 16:15 Temat postu: |
|
|
A po co ci trener i siłownia skoro możesz stworzyć swoją własną w domu dzięki ofercie sklepu https://www.marbo-sport.pl/ Znajdziesz tam sprzęt fitness, cardio czy też do ćwiczeń siłowych. Odpowiednie treningi masz w sieci więc zacznij kompletować wyposażenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
burak Weteran Forum

|
Wysłany: Sro Sty 12, 2022 22:39 Temat postu: |
|
|
Cześć. Jeśli chodzi o mnie, to sama powoli zwożę sobie prywatną siłownię u siebie w domu. Teraz była mi potrzebna bieżnia domowa do chodzenia i udało mi się ją dostać w całkiem dobrej cenie na stronie sklepu sellbest.pl. Polecam wam tam zerknąć, ponieważ wybór mają naprawdę bardzo szeroki, więc bez problemu powinniście znaleźć tam coś dla siebie |
|
Powrót do góry |
|
 |
jaglanka Weteran Forum

|
Wysłany: Sob Mar 26, 2022 18:44 Temat postu: |
|
|
był mi potrzebny pojedynczy uchwyt do wyciągu rzecz jasna w dobrej cenie. zacząłem treningi i zastanawiam się nad zakupem podstawowych produktów. jeżeli moglibyście mi pomóc znaleźć odpowiedni sprzęt w dobrej cenie, a także poradzić co powinienem sobie kupić to dajcie znać. Chodzi mi wyłącznie osprzęt, ponieważ suplementy diety już posiadam. Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Andzia69 Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Mar 31, 2022 13:17 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś szuka sprawdzonego stroju sportowego, to polecam krótki rashguard havoc niebieski. Świetnie nadaje się do sportów siłowych. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Andzia69 Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Kwi 05, 2022 12:21 Temat postu: |
|
|
Jeśli uprawiasz boks to krótki rashguard havoc niebieski jest idealny dla Ciebie. Nie spocisz się w tym, ani nie przyklei ci się do ciała. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mariolka Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2022 11:38 Temat postu: |
|
|
Jeżeli jesteście sportowcami i potrzebujecie jakiś ciekawych suplementów jak np. ni epiandro , które wpłyną na rozwój Waszych mięśni, to ja od siebie polecam zwrócić uwagę na ofertę firmy bodyshock.pro Moim zdaniem mają naprawdę całkiem spory wybór i przystępne ceny, więc każdy bez problemu znajdzie tam coś dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
johigo6348 Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2022 21:02 Temat postu: |
|
|
Najważniejsze stosowanie naturalnych suplementów aby nie szkodziło na zdrowie _________________ Krem Eternelle |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamilaxxx Weteran Forum

|
Wysłany: Sro Lip 20, 2022 13:00 Temat postu: |
|
|
Zawsze też można postawić na peptydy sklep . Szczerze mówiąc dla mnie oferta tutaj jest jednak jednak najkorzystniejsza także na pewno będziecie zadowoleni z wyboru. Dodatkowo można wybrać Kod rabatowy: START20 <- 20zł rabatu na pierwsze zakupy |
|
Powrót do góry |
|
 |
damaro Bywalec

|
Wysłany: Sro Paź 19, 2022 18:19 Temat postu: |
|
|
Ja polecam od siebie stronkę https://syberianpharma.pl/ - sprawdzone produkty dla sportowców startujących w zawodach i nie tylko [/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
starzak Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2022 10:15 Temat postu: |
|
|
Cześć spotkaliscie się może z takim rozwiązaniem jak produkowanie prądu przez urządzenia fitness. Chodzi mi o coś takiego https://sportsartfitness.pl/ Ciekawe czy takie rozwiazanie dla domu się srawdzi. Dużo biegam na bieżni i zastanawiam się czy mógłbym z tego tczerpać dodatkowe korzyści. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kammyk Stały Forumowicz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
anastazjaaaaa Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Sty 05, 2023 14:33 Temat postu: |
|
|
Też mam problem z kolanami, nie wiem właściwie dlaczego, ale odczuwam bóle przy dłuższym chodzeniu, a szczególnie przy bieganiu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ermolet Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Sty 10, 2023 17:36 Temat postu: |
|
|
Szanuję każdego, kto chodzi na treningi i tutaj przy okazji podsyłam Wam stronę http://widowniablog.pl/jak-wybrac-silownie/ będziecie wiedzieli czym kierować się przy wyborze siłowni - regularne treningi połączone z odpowiednią dietą przynoszą bardzo dobre rezultaty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maska Weteran Forum

|
Wysłany: Nie Lut 26, 2023 10:32 Temat postu: |
|
|
Jak nie jesteście tak dużymi fanami zatłoczonych siłowni, jak ja i wolicie trenować w domowym zaciszu to warto oczywiście zadbać o wybór dobrej jakości sprzętu zarówno wioślarza, roweru treningowego, czy przede wszystkim bieżni elektrycznej z regulacją naychlenia i też szerokim pasem biegowym. Możesz zajrzeć do oferty bardzo dobrego producenta w tym zakresie, czyli NordicTrack https://www.nordictrack.pl/ którzy zapewniają darmową dostawę, montaż i wniesie. A do tego też zajmą się pracami serwisowymi, pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lut 26, 2023 10:32 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |