Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maleficent Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2018 08:51 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
piotrtrz Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Gru 28, 2018 09:33 Temat postu: |
|
|
Te święta były rewelacyjne! U nas w tym roku wiele sportu i aktywności fizycznej i to w połączeniu z wolnym czasem i dobrym jedzeniem jest naprawdę dobre! Zazwyczaj święta kończyły się na grach planszowych i filmach, ale nie w tym roku! Warto iść na spacer, poćwiczyć z całą rodziną endorfiny gwarantowane! Niestety już po ale wszystko ma swój koniec, ważne żeby to pozytywne naładowanie trwało jak najdłużej  _________________ Inwestuj dobrze! http://wdolnymslasku.com/2018/09/17/wozki-spalinowe-dlaczego-nie-poznaj-5-powodow-dlaczego-warto-je-wybrac/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
ermolet Forumowicz

|
Wysłany: Pon Lip 01, 2019 12:35 Temat postu: |
|
|
Święta i po świętach? Zobacz, że za moment znowu do nas zagoszczą! Ja teraz zamawiam rzeczy takie jak girlanda choinkowa zielona i jakieś prezenty na promocjach, bo wolę być przygotowany wcześniej niż później latać i załatwiać wszystko na ostatnią chwilę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbasia Bywalec

|
Wysłany: Nie Lis 24, 2019 17:06 Temat postu: |
|
|
Do świąt jeszcze kilka tygodni, ale ja nie mogę przestać myśleć o prezentach, jakie zrobić dla dzieci. Może skorzystam z tej propozycji na stronie elfi ? W sumie to wesoły i bardzo oryginalny pomysł. Dzieciaki co roku piszą do Mikołaja listy, a tym razem doczekaj się odpowiedzi od niego. Taki list łatwo spersonalizować na stronie, a wysłanie go następuje przez tradycyjną pocztę. Ciekawe jak zareagują, gdy przeczytają, że Święty zwraca się do nich po imieniu?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
harmoniusz Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Gru 11, 2019 09:37 Temat postu: |
|
|
Serio ktoś zamawia girlandę choinkową w lipcu? _________________ Czy rekuperacja się opłaca?
Sprawdź tutaj! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Gru 11, 2019 09:37 Temat postu: |
|
|
|
|