Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agalella78 Forumowicz

|
Wysłany: Sro Sie 09, 2023 12:54 Temat postu: Pożyczka na działalność gospodarczą |
|
|
Jeśli prowadzicie działalność w województwie mazowieckim to możecie ubiegać się o pożyczka na działalność gospodarczą ze środków unijnych. Pożyczek udziela Mazowiecki Regionalny Fundusz Pożyczkowy. Warunki pożyczki są dużo korzystniejsze niż kredyt bankowy. Szczególnie warta uwagi jest pożyczka jeremie2. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2023 12:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bart456 Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Sie 17, 2023 10:01 Temat postu: |
|
|
A co myślicie o pożyczkach, które można zaciągnąć przez internet? Jedną z takich udało mi się znaleźć pod adresem: https://gotowkowe-pozyczki.pl/ . Ja myślę, że to naprawdę super rozwiązanie, bo nie trzeba nigdzie wychodzić. Na tej stronie w dodatku formalności są sprowadzone do minimum  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tina42 Forumowicz

|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2023 16:02 Temat postu: |
|
|
Bez względu na ostateczne przeznaczenie pieniędzy z pożyczki, powinno się szukać takiej z jak najlepszymi warunkami. Myślę że pod adresem: https://concash.pl/ jest duża szansa na wzięcie takiej pożyczki, a do tego nie trzeba wychodzić z domu, żeby ją zaciągnąć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aleksander110390 Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Gru 22, 2023 18:10 Temat postu: |
|
|
Jakbyś ktoś potrzebował pożyczki, warto zwrócić uwagę na Hipoinvest, który oferuje pozabankowe pożyczki hipoteczne dla firm, charakteryzujące się prostym procesem wnioskowania i szybką decyzją kredytową. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ermolet Weteran Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Alicja2024 Bywalec

|
Wysłany: Wto Cze 25, 2024 09:40 Temat postu: |
|
|
Planuję wziąć pożyczkę na rozwój mojej firmy, korzystając z usług firmy www.baltcredit.pl. Czy ktoś miał doświadczenie z tą firmą i może podzielić się swoją opinią lub informacją na ich temat? Chciałabym poznać opinie innych osób przed podjęciem decyzji. Z góry dziękuję za wasze odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
 |
judyta009 Weteran Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jemosa Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Lis 05, 2024 14:20 Temat postu: |
|
|
Moja firma potrzebuje wsparcia w restrukturyzacji, ale nie znam nikogo, kto przeszedłby ten proces. Trafiłem na stronę https://confia.pl/, gdzie oferują pomoc w restrukturyzacji firm. Zastanawiam się, na czym dokładnie polega ich usługa, jak wygląda współpraca i czy ktoś może potwierdzić, że warto skorzystać z ich wsparcia? Każda opinia będzie pomocna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
AdamCaramaro Weteran Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|