Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Feleis Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Lip 27, 2016 07:58 Temat postu: Gdzie kupić płytki ? |
|
|
Witam remontuję swój dom w milton i zastanawiam się gdzie kupię płytki kwadro amarylis . Znacie jakieś miejsce gdzie nie jest jakoś drogo ? Z góry dzięki za pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lip 27, 2016 07:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
rumafors Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Lip 27, 2016 10:30 Temat postu: |
|
|
ja Tobie mogę jedynie polecić płytki elewacyjne paradyż są bardzo solidne i mają wiele wzorów. Polecam warto je wybrać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ermolet Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Sie 06, 2019 10:38 Temat postu: |
|
|
A co sądzicie o stosowaniu płytek nie wewnątrz, ale na zewnątrz mieszkania? Przeglądam teraz różne sklepy i różne oferty takie jak https://www.domlazienkaplytki.pl/oferta/lea/ i patrząc na zdjęcia wychodzi na to, że płytki ceramiczne równie dobrze nadają się do wykończeń na zewnątrz. Dobry pomysł skorzystać z takiej opcji? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Thrill Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
designer Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2020 13:05 Temat postu: |
|
|
słuchajcie a mnie interesuje jakie macie pomysły na oświetlenie jadalni czy też przestrzeni do jedzenia w kuchni czy salonie.
Może jakaś designerska lampa jak lampa toulon? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bilscy.info Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Paź 28, 2020 23:54 Temat postu: |
|
|
rumafors napisał: | ja Tobie mogę jedynie polecić płytki elewacyjne paradyż są bardzo solidne i mają wiele wzorów. Polecam warto je wybrać. |
Zgadzam się! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ofelia Weteran Forum

|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2021 10:49 Temat postu: |
|
|
Jeżeli płytki do łazienki to tylko ze strony sklepu Bokaro. Mają tam wyjątkowo szeroką i ciekawą ofertę płytek do łazienki https://oferta.bokaro.pl/oferta/kolekcje-plytek mnie one wręcz urzekły swoją niepowtarzalnością i wyjątkowym wyglądem. Myślę, że wpasują się one w każdy gust i projekt, a liczne inspiracje na stronie i dobre ceny to kolejne korzyści wynikające z zakupu płytek właśnie u tej firmy. Bogaty wybór pozwala stworzyć niesamowite aranżacje, płytki są także świetnej jakości. Nie pękają, nie kruszą się i nie odbarwiają. |
|
Powrót do góry |
|
 |
uska Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2021 18:57 Temat postu: |
|
|
Nieregularne kształty nowoczesnej glazury takiej jak https://plytki24.pl/plytki-3d mogą być wykorzystywane nie tylko w przestrzeni inspirowanej stylem minimalistycznym i surowym wnętrzem industrialnych pomieszczeń. Płytki 3D świetnie pasują także do łazienek wykończonych w bardziej tradycyjny sposób, wystarczy odpowiednio je zaaranżować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
judyta009 Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Lip 11, 2022 11:32 Temat postu: |
|
|
Powiem wam, że u mnie jednak najlepiej sprawdziły się kafelki equipe . Wyróżniają się one bardzo dobrą jakością i ładnym wyglądem także na pewno będziecie zadowoleni z wyboru |
|
Powrót do góry |
|
 |
daryl Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Lip 20, 2022 15:01 Temat postu: |
|
|
Do łazienki czy do kuchni? _________________ stomatolog Mysłowice |
|
Powrót do góry |
|
 |
anka Forumowicz

|
Wysłany: Sro Lip 27, 2022 16:42 Temat postu: |
|
|
słuchajcie a czy sklep elektryczny może mi w taki sposób zaprojektować taśmy ledowe w łazience żeby pasowały do wzoru na płytkach, które kupiłam? Nie za bardzo wiem do kogo zwrócić się z realizacją takiej usługi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Weranda1986 Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Lis 17, 2022 06:43 Temat postu: |
|
|
Sprawdźcie płytki z oferty sklepu Eurołazienki. Mają wiele modeli płytek do wielu wnętrz w korzystnych cenach. My wybraliśmy ten model - arcana stracciatella |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bączek25 Weteran Forum

|
Wysłany: Sro Lis 20, 2024 22:08 Temat postu: |
|
|
Jeżeli szukasz płytek granitowych to wystarczy odwiedzić tego producenta https://igranit.pl/palisady-granitowe/ Ma dostęp do najlepszych wyrobisk i wiedzę w obróbce tego materiału. Dzięki nim możesz zakupić nie tylko płytki ale i schody, parapety, kostkę brukową czy palisady. Na pewno okażą się pomocni i dostarczą świetne produkty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
orpysk Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Gru 06, 2024 15:06 Temat postu: |
|
|
To wartościowa perspektywa, która wnosi dodatkową głębię do tematu. |
|
Powrót do góry |