| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
JanuszNowak Weteran Forum

|
Wysłany: Sob Maj 10, 2025 09:26 Temat postu: Kosmetyki |
|
|
| Hej, jestem z Płocka i szukam jakiegoś sprawdzonego miejsca z dobrymi kosmetykami, bo wszystko w marketach to jedna wielka chemia. Mam uczulenie na wiele składników i potrzebuję czegoś delikatnego. Przejrzałam: https://kth-pc.pl/kosmetyki-plock/ – wygląda ok, ale ktoś może tam kupuje regularnie i może polecić coś konkretnego? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2025 09:26 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
KontoBezTwARzy Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Maj 12, 2025 19:23 Temat postu: |
|
|
Kosmetyki odgrywają ważną rolę w pielęgnacji skóry i dbaniu o urodę. Istnieje wiele produktów, które pomagają w nawilżeniu, oczyszczeniu czy ochronie skóry przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Warto wybierać kosmetyki odpowiednie do rodzaju cery i indywidualnych potrzeb, a także zwracać uwagę na składniki, które mogą wpływać na naszą skórę. _________________ Biuro rachunkowe Online |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Emiśka Bywalec

|
Wysłany: Czw Maj 29, 2025 20:14 Temat postu: |
|
|
| Naturalne kosmetyki zamawiam w sklepie Pachnaca Kraina. Do pielęgnacji twarzy mają znakomite Serum 7 olejów zamiennik kremu. Działa o wiele silniej niż kremy, znakomicie regeneruje, odżywia skóre . Widac efekty |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ninkaa Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Cze 30, 2025 11:07 Temat postu: |
|
|
jestem wielką fanką kosmetyków z Eveline Cosmetics ostatnio pojawiło się sporo nowości a wśród nich ten hybrydowy balsam do ciała. Jest niesamowity nie tylko dlatego, że super odzywia i nawilża skórę ale także poprzez to, że daje tzw efekt mokrej skóry.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
judyta009 Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Lip 25, 2025 09:32 Temat postu: |
|
|
| Moim zdaniem świetnym wyborem będzie najlepszy meski zapach Niedawno odkryłam ofertę tej firmy i zauważyłam, że zamówienia realizowane są bardzo szybko i bezproblemowo. Dodatkowo, asortyment kosmetyków jest naprawdę szeroki, co daje sporo możliwości wyboru. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Inesska Bywalec

|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2025 19:40 Temat postu: |
|
|
| Uwielbiam kosmetyki polskiej marki Bielenda, linia skin O3 Zone jest super, nawilżające kosmetyki z nasyconym ozonem olejkiem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
emmi Bywalec

|
Wysłany: Sro Paź 29, 2025 21:38 Temat postu: |
|
|
| Bardzo lubie naturalne kosmetyki, tak jak do pielęgnacji ciała doskonały Balsam kokosowy Pahwash z mango cudny dla starzejacej się skóry, pomarszczonej, mega wysuszonej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
judyta009 Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Lis 03, 2025 11:02 Temat postu: |
|
|
| Zawsze też można postawić na zestawy perfumy . Z tego co widziałam to sporo osób je sobie chwali |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 03, 2025 11:02 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |