Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dżannet Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Gru 20, 2018 15:05 Temat postu: hobby |
|
|
Cześć, wykonuje ktoś może w ramach hobby projekty graficzne ? Może się pochwalić? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Gru 20, 2018 15:05 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Carmel89 Weteran Forum
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2019 07:18 Temat postu: |
|
|
Nie... W ogóle się na tym nie znam. Moim hobbym jest sport- tenis, piłka noża, skoki. Lubię w tych kwestiach być na bieżąco. Znajomy ostatnio zauważył, że mam sporą wiedzę na ten temat i powiedział mi, że mam spróbować obstawiać mecze itd. Nawet polecił mi stronę zakladysportowe.pl gdzie będę mógł zyskać większą wiedzę na temat obstawiania. No, ciekawy pomysł. |
|
Powrót do góry |
|
|
poel Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Mar 11, 2019 19:59 Temat postu: |
|
|
Moim hobby jest sport Nie przepadam za innymi zajęciami, szczególnie takimi które nie są związane z aktywnością fizyczną. Ostatnio bardzo mocno interesuję się airsoftem, w sklepie Gunfire kupiłem pierwszą replikę i jestem z niej bardzo zadowolony. Ten sport sprawia mi naprawdę mnóstwo radości |
|
Powrót do góry |
|
|
arabeska Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2019 15:47 Temat postu: Akumulator do łodzi? |
|
|
Szuka akumulatora do moje łódki, znalazłam taki sklep Akumulatory Kraków czy ktoś może polecić tego sprzedawcę.[/url] |
|
Powrót do góry |
|
|
gamemode Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Lis 21, 2019 12:33 Temat postu: |
|
|
Ja bardzo interesuję się elektroniką. Ostatnio kupiłem terminal Fujitsu Futro s700 i muszę przyznać, że to była świetna decyzja. |
|
Powrót do góry |
|
|
roman3 Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Lis 28, 2019 07:01 Temat postu: |
|
|
Moim hobby od dawna jest chodzenie na siłownie.Dodatkowo od jakiegoś roku kupuje sobie peptydy z sklepu internetowego sklep peptydy . Te peptydy bardzo pomagają w trenowaniu na siłowni. |
|
Powrót do góry |
|
|
rafon Forumowicz
|
Wysłany: Wto Gru 03, 2019 10:36 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam sport i oglądać mecze piłkarskie. Planuje zacząć też czasem postawić jakiś zakład, tak żeby zwiększyć emocje. Chciałem zapytać, czy ktoś z Was kojarzy może jak odebrać freebet w Etoto? Ile się czeka na jego przyznanie? |
|
Powrót do góry |
|
|
tree Forumowicz
|
Wysłany: Pią Gru 20, 2019 09:14 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o hobby to wolę takie które nie wymaga ode mnie zbyt dużej aktywności fizycznej gdyż nie przepadam za nią. Dlatego też bardzo interesuje się muzyką i to jak ona powstaje. Już jako mała dziewczynka zastanawiałam się jak to by było zostać producentem muzycznym. I tak trafiłam na szkolenia online w Chce Zostać gdzie można tego się dowiedzieć. Myślę, że takie szkolenie będzie bardzo interesujące i w pełni spełni moje oczekiwania |
|
Powrót do góry |
|
|
adris Forumowicz
|
Wysłany: Wto Lut 18, 2020 14:05 Temat postu: |
|
|
ja to wolny czas staram się spędzać na rozwoju, nie przepadam raczej za leżeniem przed telewizorem, alewiadomo jak kazdy jestem tylko człowiekiem i zdarzają mi się chwile słabości. Ostatnio byłem na ciekawym szkoleniu zorganizowanym przez https://ecrklex.pl/ dotyczacym efektywności różnych sposobów nauczania i powiem wam , że parę rzeczy wdrożyłem do swojego zycia z bardzo pozytywnymi efektami także jak widać człowiek uczy się całe życie i mimo swojego wieku nadal jest sporo ciekawych rzeczy , których nie wiem, ale się dowiem ! |
|
Powrót do góry |
|
|
karol333367667 Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Lip 10, 2020 07:54 Temat postu: |
|
|
Od bardzo dawna gram w wolnym czasie w scrabble. Ta gra naprawdę jest bardzo dobra. Dodatkowo korzystam z bardzo ciekawiej strony internetowej słownik scrabble . |
|
Powrót do góry |
|
|
DwaZero Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Lip 10, 2020 22:19 Temat postu: |
|
|
Każdy powinien mieć jakieś hobby |
|
Powrót do góry |
|
|
Jasiekhop Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2020 16:03 Temat postu: Czy ktoś miał do czynienia? |
|
|
Hej, no moją pasją są samochody, przymierzam się do zmiany akumulatora, miał ktoś do czynienia ze https://specpart.pl/ ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
slawek443 Weteran Forum
|
Wysłany: Pon Sie 17, 2020 12:55 Temat postu: |
|
|
Dla mnie moje hobby jest bardzo ważne.Dlatego od kilkunastu miesięcy zajmuje się rolnictwem i wszystko jest bardzo dobrze. Dodatkowo dzisiaj kupiłem rzepak nasiona . |
|
Powrót do góry |
|
|
kaligraf Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2020 12:22 Temat postu: |
|
|
u mnie raczej kaligrafia, jeśli chcesz można to uznac oczywiście za graficzny projekt ale w mniej nowoczesnej formie.
Pomaga mi zwykle jedynie stalówka 3 mm i dobry tusz |
|
Powrót do góry |
|
|
muzykant Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2020 12:03 Temat postu: |
|
|
moje hobby to muzyka poezja i śpiew a także sport. Uprawiam jogę pare razy w tygodniu. Całkiem fajna sprawa, choć zaczęłam dopiero pare miesięcy temu.
Do jogi zawsze słucham poezji śpiewanej, jakoś mnie to dobrze nastraja |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2020 12:03 Temat postu: |
|
|
|
|