Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dorofei Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2019 14:41 Temat postu: medycyna estetyczna |
|
|
Dzien dobry, od dluzszego czasu mierze sie z bardzo widocznymi sincami pod oczami, ktore sprawiaja ze wygladam na zmeczona.
W naszych czasach napewno da sie cos z tym zrobic w profesjonalnym salonie.Wiecie jaki zabieg bylby skuteczny i w jakim salonie
powinnam go wykonac?Ciekawa oferte tego typu maja na http://medycyna-estetyczna-lodz.pl/ i chyba ich wlasnie wybiore |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2019 14:41 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dorofei Nowicjusz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Shocker Nowicjusz
|
Wysłany: Sro Mar 04, 2020 03:38 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o zabiegi wyszczuplające https://www.klubstonoga.pl/jakie-zabiegi-wyszczuplaja/ to oczywiście można skorzystać, ale trzeba pamiętać, że jeśli nie zmienimy nawyków żywieniowych, to waga bardzo szybko powróci do tej sprzed zabiegów. Dlatego dieta i ćwiczenia to lepsze rozwiązanie |
|
Powrót do góry |
|
|
Szantarka Stały Forumowicz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Razor Nowicjusz
|
|
Powrót do góry |
|
|
anobax Forumowicz
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2020 16:48 Temat postu: |
|
|
W obecnych czasach z takim postępem medycyny z jakim mamy obecnie do czynienia, wszystko uważam jest możliwe. Ja co prawda udaje się na usg jąder warszawa wiec tylko badanie, ale znam dużo osób które w temacie medycyny estetycznej mają dużą wiedzę oraz doświadczenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
ninkaa Weteran Forum
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2020 11:57 Temat postu: |
|
|
Chętnie korzystam z możliwości, jakie daje obecna medycyna estetyczna jesli chodzi o konkretny salon to ze swojej strony i doświadczenia polecam Magiczną Klinikę oni przyjmują pacjentów w wielu róznych miastach w Polsce, Mają doświadczonych lekarzy specjalistów a przy tym ceny zabiegów nie są wygórowane |
|
Powrót do góry |
|
|
zosia23 Bywalec
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2020 11:18 Temat postu: |
|
|
Hej
W jakiej klinice polecacie powiększyć biust? Jakie implanty piersiowe są najlepsze? Będę bardzo wdzięczna za pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
|
jan2 Forumowicz
|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2020 09:46 Temat postu: |
|
|
Może któraś z was zdecyduje się na bardzo fajny zabieg depilacja laserowa gdańsk.Sam ostatnio moją narzeczoną na ten zabieg namawiam i na pewno na ten zabieg za nie długo się zgodzi.
Ostatnio zmieniony przez jan2 dnia Nie Wrz 27, 2020 14:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Debowy Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2020 09:15 Temat postu: |
|
|
A może takie sińce to kwestia diety i trybu życia? _________________ galeria handlowa w Rzeszowie |
|
Powrót do góry |
|
|
slawek443 Weteran Forum
|
|
Powrót do góry |
|
|
Steer Nowicjusz
|
Wysłany: Sob Wrz 26, 2020 21:42 Temat postu: |
|
|
A może te sińce da się usunąć inaczej? Np. poprzez dietę |
|
Powrót do góry |
|
|
tree Forumowicz
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2020 11:36 Temat postu: |
|
|
Skoro mowa o medycynie estetycznej to całkiem niedawno widziałam ofertę kliniki SkinClinic w Warszawie. Z tego co czytałam to mają tam bardzo nowoczesne lasery dzięki którym każdy zabieg jest dużo bezpieczniejszy i efektowniejszy. Także ja zdecyduje się na któryś z zabiegów laserowych bo jednak jest kilka mankamentów w moim wyglądzie których chciałabym się pozbyć albo chociażby zniwelować |
|
Powrót do góry |
|
|
judyta009 Weteran Forum
|
Wysłany: Sro Wrz 29, 2021 17:43 Temat postu: |
|
|
Niedawno właśnie byłam na depilacji laserowej w https://www.derma-med.pl/ . Zabieg odbył się bardzo sprawnie i przede wszystkim bezboleśnie, a efekt jest naprawdę fantastyczny także warto się tutaj zapisać. Na pewno będziecie zadowolone |
|
Powrót do góry |
|
|
Marian12 Forumowicz
|
Wysłany: Wto Lis 02, 2021 08:34 Temat postu: |
|
|
Ja mam taki dość wstydliwy problem - zmagam się z nadmiernym owłosieniem, zwłaszcza na plecach. Długo się z tym męczyłem, ale postanowiłem dowiedzieć się, jakie są rodzaje depilacji i w końcu zrobić coś z tym problemem, a nie tylko narzekać. Jestem w trakcie depilacji laserowej, już po 4 zabiegu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 02, 2021 08:34 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |