Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Esemes Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Cze 12, 2020 20:38 Temat postu: |
|
|
Ja się muszę zabrać w końcu za siebie _________________ skup złomu chorzów |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Cze 12, 2020 20:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Pudzio Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Cze 15, 2020 00:24 Temat postu: |
|
|
Ja ćwiczę 3 razy w tygodniu i tak jest optymalnie dla mnie _________________ swieta-w-gorach.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
bartek332 Forumowicz
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2020 08:33 Temat postu: |
|
|
Moja bardzo daleka znajoma przez ostatnie lata bardzo przytyła. Dlatego powiedziałem jej wprost żeby zdecydowała się na obozy dla otyłych dorosłych .Na takim obozie na pewno schudnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
zosia23 Bywalec
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2020 14:21 Temat postu: |
|
|
Hej
Jeśli nie masz czasu gotować, a chcesz zdrowo się odżywiać, to polecam skorzystać z diety pudełkowej od bedietcatering. Sama korzystam z tego cateringu już kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolona |
|
Powrót do góry |
|
|
aktywnysenior Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2020 11:55 Temat postu: |
|
|
a możecie mi poleicć jakieś ćwiczenia dla osób starszych?
może filmiki na youtube albo jakiś blogu? |
|
Powrót do góry |
|
|
sunem Forumowicz
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2020 14:02 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że najlepiej jest skorzystać z porady lekarza. Dietetyk ułoży dietę pod Ciebie, jeśli powiesz, że nie masz czasu na gotowanie, z pewnością weźmie to pod uwagę Dieta powinna być spersonalizowana, a nie losowa, każdy organizm jest inny |
|
Powrót do góry |
|
|
Steer Nowicjusz
|
Wysłany: Sob Wrz 26, 2020 21:44 Temat postu: |
|
|
Bez diety to na pewno jest trudniej |
|
Powrót do góry |
|
|
BaryTomek Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2020 13:51 Temat postu: |
|
|
Jak ja zaczynałem się interesować jakimś jedzeniem na dowóz z okazji takiej a nie innej pracy to dieta pudełkowa Wrocław nie była jeszcze tak popularna a firm takich jak https://ntfy.pl/miasto/wroclaw było jak na lekarstwo :/[/list] |
|
Powrót do góry |
|
|
Pete91 Nowicjusz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bens Nowicjusz
|
|
Powrót do góry |
|
|
marian222222 Bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
barbara283 Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2020 17:45 Temat postu: |
|
|
Mi od diety magicznej zaczęły wypadać włosy i nie miałam zielonego pojęcia co z tym zrobić - chodziłam po lekarzach, trychologach i nikt nie miał pojęcia co zrobić - dlatego też zdecydowalam się na perukę z https://tanieperuki.pl/ i muszę wam powiedzieć że to był strzał w dziesiątkę - jestem mega zadowolona. Mam znowu piękne, ładne, gładkie wlosy i czuję się kobieco! |
|
Powrót do góry |
|
|
Ofelia Weteran Forum
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2021 13:52 Temat postu: |
|
|
Ja wszystkim osobom, które są na diecie i brakuje im słodyczy polecam zacząć wykorzystywać do deserów bardzo prostą, sycącą i zdrową kaszkę kuskus. Można robić z niej świetne kremy, jeść z bakaliami i owocami, dodawać do ciast, a nawet przyrządzić dietetyczne tiramisu. Ja bardzo ją lubię, głównie za jej łatwość przygotowania, co ciekawe, jeżeli doda wam się trochę za dużo oliwy do sałatki wystarczy dodać parę łyżek ugotowanej kaszy kuskus. Nie dość, że poprawi smak, to wchłonie też nadmiar oliwy. Tutaj możecie poczytać o innych właściwościach i zaletach kaszy kuskus https://melvit.pl/kasza-kuskus-350-g/ |
|
Powrót do góry |
|
|
kamelosek Stały Forumowicz
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2021 21:02 Temat postu: |
|
|
Zbilansowane odpowiednie odzywianie opiera sie właśnie na diecie bez wyrzeczeń. Jesli sobie odmawiamy dobroci to predzej czy później taka dieta skończy sie fiaskiem. Zwłąszcza w przypadku cięższych przypadków z nadprogramowymi kg, bariatrzy tutaj https://zwalczotylosc.pl/bariatria/ podejmują różne kierunki leczenia od bardziej ingerujących jak operacje chirurgiczne przez balon żołądkowy a kończac na spersonalizowanej diecie i aktywnosci fizycznej |
|
Powrót do góry |
|
|
jurek33332 Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2021 18:55 Temat postu: |
|
|
Teraz na siłownie chodzi bardzo dużo osób. to naprawdę jest bardzo dobrze. _________________ Kroplówki na kaca |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2021 18:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |