Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mira431 Forumowicz

|
Wysłany: Wto Sie 10, 2021 22:19 Temat postu: |
|
|
W sypialni najważniejszy jest materac, więc to wybierając jego trzeba się dobrze przyłożyć. Na stronie: http://www.zw.com.pl/artykul/673300.html jest artykuł, z którego dowiesz się na co zwrócić uwagę przy jego wyborze. Polecam - te informacje na pewno Ci się przydadzą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2021 22:19 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
alasolska Bywalec

|
Wysłany: Sro Sie 11, 2021 17:02 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie numer jeden to ogólnie meble. Nie cierpię kiedy w mieszkaniach jest taki misz-masz, że każdy pokój urządzony od czapy Osobiście najbardziej podoba mi się styl orientalny wiec wybrałam meble kolonialne do domu. Stopniowo co prawda je wymieniałam, jako że są z naturalnego drewna, ale efekt jest piorunujący Stąd je zamawiałam, jeśli ktoś z Was byłby zainteresowany: https://mebleswiata.eu/pl/meble-kolonialne-indyjskie/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Eta Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bączek25 Weteran Forum

|
Wysłany: Sob Sie 14, 2021 19:07 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o ładne i oryginalne meble to do łazienki lub salonu zamów meble wykonane ze szkła i zleć to tej firmie https://szklarzokuniew.pl/ Dzięki nim dostaniesz piękne produkty w atrakcyjnej cenie. Na pewno nie zawiedziesz się na ich ofercie więc skorzystaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Trainer76 Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Sie 20, 2021 14:32 Temat postu: |
|
|
Uważacie że to dobry temat do konwersacji? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Varnexas25 Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2021 18:55 Temat postu: |
|
|
Ciekawi mnie jakie macie do tego podejście? |
|
Powrót do góry |
|
 |
burak Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Mar 01, 2022 20:04 Temat postu: |
|
|
Cześć. Wiecie co, mnie ostatnio zainteresowała listwa led na ścianę FS04 którą udało mi się znaleźć w asortymencie sklepu fabrykasztukaterii.pl. Muszę przyznać, że mają tam naprawdę bardzo duży wybór tego typu produktów, więc jeżeli również będziecie tym zainteresowani, to koniecznie sobie tam zajrzyjcie |
|
Powrót do góry |
|
 |
jaglanka Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Mar 01, 2022 20:45 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chcielibyście jakoś przystroić wnętrze waszego mieszkania, i zastanawiacie się, gdzie moglibyście znaleźć porządny kije do makramy, to ja polecam wam zerknąć w wolnej chwili na stronę tego sklepu wstyluboho.pl. Oni tam mają całkiem spory wybór tego typu produktów, więc myślę że bez problemu znajdziecie tam to, czego poszukujecie |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdi Forumowicz

|
Wysłany: Pon Mar 21, 2022 20:47 Temat postu: |
|
|
Według własnego gustu najlepiej, żeby dobrze i wygodnie się mieszkało. Swoje mieszkanie w stolicy też kupiłam do remontu, dzięki czemu jest totalnie odmienione. Teraz jest urządzone po mojemu, zadowolona jestem. To mieszkanie to była dobra decyzja. Nawet mogę się pochwalić bardzo dobrym zarządcą per modum jaki u mnie jest, działa bardzo profesjonalnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
werra66 Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Mar 24, 2022 13:37 Temat postu: |
|
|
Ja urządzając swoje mieszkanie patrzyłam przede wszystkim na to żeby styl industrialny był zachowany w każdym pomieszczeniu bo to on mi się najbardziej podoba. Meble tutaj https://notodo.pl/konsola-industrialna wam polecam tego typu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Józef81 Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Mar 24, 2022 20:47 Temat postu: |
|
|
Nie ma czegoś takiego jak doskonałe urządzenie, to wszystko zależy od tego co się komu podoba oraz co jest potrzebne takiej osobie  _________________ magazyny do wynajęcia śląsk |
|
Powrót do góry |
|
 |
sronko91 Bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
patrykkin Forumowicz

|