| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
judyta009 Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Cze 24, 2021 10:59 Temat postu: uzależnienie |
|
|
| Cześć. Niedawno zauważyłam, że moja siostra ciągle bierze różnorodne tabletki, przyznała mi się, że jest chyba lekomanką. Znalazłam dla niej klinikę https://medox.org.pl/ , w której pomogli jej wyjść z tego uzależnienia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2021 10:59 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tree Forumowicz

|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2021 10:09 Temat postu: |
|
|
| Wiadomo, że teraz to praktycznie od wszystkiego można się uzależnić. Dlatego też jak zauważymy u kogoś takie objawy uzależnienia to najlepiej jest od razu starać się jakoś tej osobie pomóc. I tak na sam początek znalazłam ośrodek Nefo w którym to doskonale znają się na wszelkiego typu uzależnieniach. Także mam nadzieję, że uda mi się osobę uzależnioną do pobytu w tym ośrodku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
burak Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Wrz 07, 2021 13:18 Temat postu: |
|
|
| Uzależnienie to bardzo ciężki temat. Jeżeli widzicie wśród swoich znajomych, że ktoś nie radzi sobie ze swoim nałogiem, to może warto takiej osobie zaproponować pobyt w ośrodku zamkniętym Borowik? Myślę, że to pomogłoby mu stanąć na nogi i od nowa zacząć żyć. Przemyślcie sobie tę kwestię. Komuś może to uratować życie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
uska Weteran Forum

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
henaj Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Lut 29, 2024 12:31 Temat postu: |
|
|
| Jeśli szukasz profesjonalnej pomocy w walce z alkoholizmem, medyczny detox to najlepszy wybór. Dzięki ich leczeniu w domu pacjenta, nie tylko czuję się komfortowo, ale także widzę znaczącą poprawę mojego stanu zdrowia. Polecam z całego serca! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lut 29, 2024 12:31 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |