| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Camajeu Bywalec

|
Wysłany: Sob Paź 09, 2021 20:57 Temat postu: Coś na jesień |
|
|
Cześć
jest wiele fajnych rzeczy na jesień. Jedną z nich są kominy dobre na tę porę roku takie jak tutaj - https://pamami.pl/pol_m_Ona_Kominy-damskie_Zimowe-kominy-damskie-1182.html. Z dzianinki lub lekkiego innego materiału. O np. różowy bez wzorów
Ostatnio zmieniony przez Camajeu dnia Wto Gru 14, 2021 08:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Paź 09, 2021 20:57 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sandran Bywalec

|
Wysłany: Pon Paź 11, 2021 10:01 Temat postu: |
|
|
| Coś cieplejszego już na pewno się przyda, jesień to niższe temperatury i trzeba się na to przygotować. Ja powoli odświeżam swoją szafę, podmieniam kurtki i inne ubrania. Planuje też i małe zakupy. Mam na celowniku polar damski rozmiar 52, tego aktualnie mi najbardziej brakuje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tree Forumowicz

|
Wysłany: Wto Paź 26, 2021 08:53 Temat postu: |
|
|
| Jak już mowa o zakupach na jesień to wiadomo, że poszukujemy czegoś fajnego w dobrej cenie w internecie. Bo jednak internet daje nam wiele więcej różnych możliwości. I tak jeśli zbieracie takie punkty jak cashback to warto pomyśleć o ściągnięciu tej wtyczki net-pocket bo dzięki niej od razu zobaczysz, które sklepy oferują Ci cashback i jakie są ich poszczególne oferty. Także ja na pewno tak właśnie zrobię. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Borciu Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Paź 26, 2021 09:34 Temat postu: |
|
|
Ja często nosze kominy, wygodne są _________________ Płyty granitowe Strzegom |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ksun Bywalec

|
Wysłany: Wto Paź 26, 2021 14:55 Temat postu: Coś na jesień |
|
|
| Ostatnio znalazłam fajne szpilki na Pyskatym Zamszu od Sophia Webster. Jest to jedna z moich ulubionych marek dostępnych na rynku. Jeżeli chcecie kupić nieco taniej to polecam używane. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bunny23 Stały Forumowicz

|
Wysłany: Sro Paź 27, 2021 16:56 Temat postu: |
|
|
| Sporo jest fajnych jesiennych kurtek i płaszczy w sklepach. No ale nie ma co, w sezonie to mogą one swoje kosztować, dlatego warto sprawdzić Wrocław Fashion Club. Na https://wroclawfashionoutlet.com/o-fashion-club możecie o tym poczytać więcej, daje to bardzo fajne zniżki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
klucznik Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Mar 08, 2024 14:52 Temat postu: |
|
|
| Jeśli zastanawiasz się, jak wybrać dobry softshell męski, który sprawdzi się w różnych warunkach pogodowych, to na pewno zainteresuje Cię ten artykuł. Znajdziesz w nim przydatne wskazówki i porady. Sprawdź na https://zyciekalisza.pl/artykul/dobry-softshell-meski/1483860 i daj znać, co sądzisz! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 08, 2024 14:52 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |