Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aQQ Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Gru 13, 2013 20:19 Temat postu: Strona www |
|
|
Poszukuję kogoś, kto zajmuje się robieniem stron www. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Gru 13, 2013 20:19 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Monia9 Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Lis 14, 2017 19:34 Temat postu: |
|
|
Pewnie już nie aktualne ;/ ale za to polecam ją odwirusować jeśli do dziś jeszcze tego nie zrobiłeś Ja korzystam z usług http://odwirusowaniestron.pl Pracują tam sami fachowcy. Ceny tez bardzo konkurencyjne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
malutka_alutka Bywalec

|
Wysłany: Pią Mar 20, 2020 20:38 Temat postu: |
|
|
Pamiętajcie, że nie tylko byle jakie stworzenie witryny się liczy, ale też atrakcyjna strona internetowa! Dobra szata graficzna, odpowiednie zdjęcia i gify, animacje i świetnie dobrana kolorystyka - to klucz do sukcesu. I przede w wszystkim: przejrzystość i intuicyjność! |
|
Powrót do góry |
|
 |
jan332 Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Kwi 09, 2020 05:26 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś szuka firmę do zrobienia strony internetowej to ja polecam wam firmę Link Projekt .Mój przyjaciel z niej korzystał i stronę internetową ma bardzo dobrze zrobioną. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jan2 Forumowicz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ermolet Weteran Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
julkacial Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2020 11:08 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajne i nowoczesne strony wykonuje firma - https://www.inseo.pl/do tego cały dział od UX/UI stworzy projekt, a następnie programiści zajmą się stworzeniem założenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
programista Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2020 08:23 Temat postu: |
|
|
a czy możecie polecić jakiś szybki hosting do stron www? Najlepiej oczywiście w rozsądnej cenie. Wiem,że za szybkość strony trzeba zapłacić ale nie chce przepłacać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
karol33334 Nowicjusz

|
Wysłany: Sob Lis 21, 2020 07:49 Temat postu: |
|
|
Może ktoś z was przeczyta bardzo interesujący artykuł jaki hosting wybrać .Moim zdaniem z tego artykułu naprawdę dowiecie się bardzo dużo ciekawych informacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karol44367667 Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Gru 10, 2020 06:12 Temat postu: |
|
|
Ja mam bardzo dobrą stronę internetową bo skorzystałem z bardzo profesjonalnej firmy projektowanie stron na wordpress .Z tej firmy naprawdę korzysta bardzo dużo osób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
AlbertHall1990 Nowicjusz

Dołączył: 22 Gru 2020 Posty: 1 Skąd: 2927 College View Murphysboro, IL 62966
|
Wysłany: Wto Gru 22, 2020 02:23 Temat postu: |
|
|
:l Great! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kankerboy Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2021 18:59 Temat postu: try |
|
|
These driver updates have been very frequent lately. I don’t think the product was as complete as advertised because once it was released, a lot of people have been complaining about various bugs that they have encountered while they were using their product. Although that is not the ideal route in making a product that is likened to a download now, I completely understand why they had to rush it out the door. It was probably because it was more expensive to wait until it was complete rather than to sell it now and then fix it along the way. That is the truth that I learned the hard way while playing among us maps. |
|
Powrót do góry |
|
 |
michalsk Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Sty 18, 2021 14:41 Temat postu: Re: Strona www |
|
|
aQQ napisał: | Poszukuję kogoś, kto zajmuje się robieniem stron www. |
Stworzenie strony internetowej nie jest takie trudne jak się wydaje. Może sam zechciałbyś się nauczyć tej niezwykle przydatnej w dzisiejszych czasach umiejętności. Zaoszczędzisz sporo pieniędzy i przy okazji poznasz nowe technologie. Jeśli byś się zdecydował polecam zajrzeć na tworzenie stron internetowych poradnik |
|
Powrót do góry |
|
 |
kerwajow Forumowicz

|
Wysłany: Sro Paź 13, 2021 10:42 Temat postu: |
|
|
Mogę zarekomendować strony internetowe Lublin. Firma robi rewelacyjne strony, niezależnie od tematyki. Na pewno będziesz zadowolony z efektów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaśka23 Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Sty 11, 2022 22:55 Temat postu: |
|
|
Jeśli chcesz wykupić tani i dobry hosting to zerknij na stronę https://domeny.pl/ Teraz mają świetne promocje i można u nich zamówić korzystne pakiety. Firma ta oferuje stabilny hosting, wsparcie techniczne a także sporo dodatkowych usług wzbogacających jak kreator stron. Dzięki takiemu pakietowi będziesz mógł zarządzać jak i tworzyć strony www. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 11, 2022 22:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |