Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slawek443 Weteran Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 18, 2021 18:07 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bodaganas43 Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Sie 30, 2021 22:08 Temat postu: |
|
|
Uważacie że to jest fajny temat? |
|
Powrót do góry |
|
 |
michal22223 Bywalec

|
Wysłany: Czw Wrz 23, 2021 12:06 Temat postu: |
|
|
Na pewno dużo osób zainteresuje się tym tematem. Takie jest moje zdanie na ten temat. _________________ maść propolisowa na twarz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ernesto898 Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Paź 04, 2021 15:43 Temat postu: |
|
|
Studia podyplomowe to świetne rozwiązanie. Pierwsza praca po studiach jest ciężka do znalezienia, bo nikt nie chce zatrudniać świeżaka. Dzięki dodatkowym studiom zwiększysz swoje szanse na rynku pracy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ninkaa Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Sty 21, 2022 16:17 Temat postu: |
|
|
ja skończyłam fizjoterapię a potem zdecydowałam się na studia podyplomowe na kierunku osteopatia. Jesli chodzi o uczelnię to wybrałam Mazowiecką Uczelnię Medyczną w Warszawie. Międzynarodowa kadra wykładowców, wysoki poziom, dużo zajęć praktycznych. Czesne też na bardzo rozsądnym poziomie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maska Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Gru 12, 2022 10:35 Temat postu: |
|
|
Odnośnie poszukiwań ciekawych kierunków na studiach to mogę jak najbardziej polecić do sprawdzenia aktualną ofertę Wyższej Szkoły Zarządzania i Przedsiębiorczości o której będziecie mogli dowiedzieć się więcej tutaj - https://wwszip.pl/podyplomowe/oligofrenopedagogika/ którzy zarówno oferują studia licencjackie, inżynierskie, czy również podyplomowe m.in w zakresie oligofrenopedagogiki skierowaną dla osób które chcą się zająć nauką osób z niepełnosprawnością intelektualną. |
|
Powrót do góry |
|
 |
darien Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Gru 13, 2022 21:11 Temat postu: |
|
|
Jakie kierunki są tam dostępne? _________________ koła zębowe modułowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
judyta009 Weteran Forum

|
Wysłany: Nie Kwi 23, 2023 10:59 Temat postu: |
|
|
Właśnie ja chciałabym zapisać się do https://www.stillacademy.pl/ . Z tego co słyszalam to jest to porządna szkoła osteopatii, w której można faktycznie zdobyć naprawdę wielką wiedzę, więc myślę, że to byłoby dobre rozwiązanie |
|
Powrót do góry |
|
 |
baśka9 Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Sie 08, 2023 07:35 Temat postu: |
|
|
ninkaa napisał: | ja skończyłam fizjoterapię a potem zdecydowałam się na studia podyplomowe na kierunku osteopatia. Jesli chodzi o uczelnię to wybrałam Mazowiecką Uczelnię Medyczną w Warszawie. Międzynarodowa kadra wykładowców, wysoki poziom, dużo zajęć praktycznych. Czesne też na bardzo rozsądnym poziomie. |
Ta uczelnia jakiś czas temu zmieniła nazwę i teraz działają jako Warszawska Akademia Medyczna jedna z lepszych w kraju, uznana nawet za pierwszą w Polsce niepubliczną uczelnię medyczną akademicką  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 08, 2023 07:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |