Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
IberadienKO Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2019 14:06 Temat postu: samorozwój |
|
|
cześć. Ostatnio bardzo zainteresował mnie temat reklamy w sieci, zacząłem więcej o tym czytać i temat zupełnie mnie porwał! https://www.inseo.pl/reklama-w-internecie-jak-reklamowac-i-promowac-firme-w-google/ Chciałbym się tego nauczyć, ale nie wiem czy lepiej zacząć jakiś kurs, czy może poszukać studiów w tym kierunku. Niestety nie znam nikogo kto by się tym zajmował i mógłby mnie podszkolić. Czy zwykły kurs mi wystarczy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2019 14:06 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Hodzik Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Lis 15, 2019 00:36 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o samorozwój to na pewno warto inwestować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tratimp Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Sty 20, 2020 13:33 Temat postu: |
|
|
Możesz spróbować z kursem, tylko poszukaj czegoś naprawdę sensownego.  _________________ Zainwestuj w swój własny zbiornik na olej białystok. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Stefania900 Stały Forumowicz

|
Wysłany: Pią Mar 13, 2020 14:35 Temat postu: |
|
|
Ja się bardzo rozwinęłam odkąd znajomy montujący takie pompy ciepła w Krakowie polecił mi kilka książek  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Casel Nowicjusz

|
Wysłany: Sob Maj 23, 2020 13:40 Temat postu: |
|
|
Ja myślę, że takie umiejętności nabywa się wraz z doświadczenie. Pomocne mogą być jakieś kursy/ książki ludzi, którzy wiele w tym zakresie osiągnęli. Myślę, że studia na zasadzie klepania teorii to kiepski pomysł i w ogóle nie szedłbym w tym kierunku.
Konkretnych autorów i coachów marketingowych nie znam, ale jak trochę pogooglujesz to na pewno znajdziesz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
naukowa Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Lip 31, 2020 14:16 Temat postu: |
|
|
Ostatnio zaczęłam uczyć się trochę programowania. Podoba mi się widziałam opcję zapisania się na studia zaoczne informatyka Kraków chyba się na to skuszę wiem, że informatyka to przyszłość! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ninkaa Weteran Forum

|
Wysłany: Sro Sie 19, 2020 09:05 Temat postu: |
|
|
dla mnie taki samorozwój to bardzo ważna sprawa. ostatnio podjęłam decyzję o rozpoczęciu studiów na kierunku położnictwo na Mazowieckiej Uczelni Medycznej w Warszawie https://mum.edu.pl/studia/studia-licencjackie-poloznictwo/. jestem po pierwszym roku i juz jestem pewna, że dobrze wybrałam zajęcia są wciągające i bardzo ciekawe, uczymy się przede wszystkim praktyki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
molksiazkowy123 Bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jurko Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Lis 27, 2020 09:13 Temat postu: |
|
|
Dla mnie samorozwój jest bardzo ważny. Prowadzę kilka firm, ale w czasie studiów nawet nie przypuszczałem, że uda mi się to zrobić. Teraz mieszkanie dla studenta w Krakowie jest dla mnie codziennością, ponieważ zajmuję się też wynajmem. Jeśli ktoś chce realizować się w tym mieście może spróbować poszukiwać nowego mieszkania od prywatnego właściciela lub instytucji. To według mnie najlepsze rozwiązanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jurko Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2021 15:27 Temat postu: |
|
|
Dla mnie samorozwój jest bardzo ważny, dlatego staram się poszerzać swoje horyzonty. Teraz zabrałam się za naukę języka. Padło na niemiecki, bo liczę na wyprowadzkę za jakiś czas. Udało mi się zapisać do szkoły instytut niemiecki Warszawa. Bardzo dobrze realizowane zajęcia. A może ktoś z nas zna dobrą szkołę języka angielskiego w stolicy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bączek25 Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Sty 11, 2022 09:23 Temat postu: |
|
|
Nie zawsze mam czas na czytanie ale staram się też słuchać audiobooków. Tutaj https://www.taniaksiazka.pl/audiobooki-c-11054.html ostatnio parę kupiłem i słucham w aucie. Pracuję jako handlowiec i dużo podróżuję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
judyta009 Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Sty 28, 2022 13:05 Temat postu: |
|
|
A co powiecie na na szkolenia w human skills ? Moim zdaniem oferta tutaj jest jednak najkorzystniejsza |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maska Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Lut 04, 2022 09:13 Temat postu: |
|
|
Na pewno warto również uczestniczyć w różnych szkoleniach, które pomogą Wam skutecznie rozwijać własne umiejętności i jednocześnie dzięki temu posiadać większe możliwości znalezienia dobrze płatnej pracy. Dlatego ze swojej strony śmiało mogę polecić, abyście również sprawdzili szkolenie menedżerskie od HumanSkills z których ja jestem bardzo zadowolona, bo widzę zmiany w moim podejściu do pracowników. A przede wszystkim skutecznej poprawy wyników jakie udaje nam się osiągać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
judyta009 Weteran Forum

|
Wysłany: Sob Kwi 01, 2023 12:10 Temat postu: |
|
|
Akurat ja myślę o tym by zdecydować się na FRIS DLA FIRM . Właśnie wiele osób polecało mi tą firmę, ponieważ tutaj jednak szkolenia odbywają się na wysokim poziomie co jest też ważne |
|
Powrót do góry |
|
 |
henaj Weteran Forum

|
Wysłany: Sob Wrz 07, 2024 13:28 Temat postu: |
|
|
Dron daje dużo możliwości rozwoju, gdy umiemy nim latać potem można specjalizować się w wielu branżach, poza video jest fotogrametria czy inspekcja termowizyjna, drony również coraz częściej wykorzystywane są w służbach mundurowych o czym możecie przeczytać w tym artykule na blogu dilectro. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Wrz 07, 2024 13:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |