Forum Milton Keynes Strona Główna Milton Keynes

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Masaż a zdrowie
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Impreza!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
judyta009
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Wto Lis 02, 2021 21:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co powiecie na ems ochota warszawa? Ostatnio trafiłam na rewelacyjną klinikę https://rosamedclinic.pl/fizjoterapia-masaz/ i powiem wam, że tutaj jakość usług jest na bardzo wysokim poziomie, więc jestem pewna, że będziecie zadowoleni z dokonanego wyboru
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Lis 02, 2021 21:13    Temat postu:

Powrót do góry
hoyex9
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Lut 24, 2022 10:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aparaty słuchowy dla swojej córki ogarnąłem w gabinecie otosonica w Bydgoszczy. Mogę szczerze ich polecić badanie i realizacja została wykonana profesjonalnie i sprawnie.
Powrót do góry
ermolet
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Maj 02, 2022 14:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że jest sporo ciekawych ofert jeśli chodzi o masaże jedną z nich jest https://www.thaiworld.pl/uslugi/opis-uslug/tajski-masaz-rehabilitacyjny.php mam na oku i chyba skorzystam, bo ostatnio mam ciężkie dni i czuje się jakby moje ciało było naprawdę spięte. Co mozecie powiedziec na ten temat?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
LeszekZ
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Sro Cze 29, 2022 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam masaż hawajski !

Trochę poczytałem i to znalałem.

Masaż Lomi Lomi to starożytna technika masażu hawajskiego. Jest to głęboki masaż tkanek, który ma na celu uwolnienie napięcia w mięśniach i pobudzenie krążenia. P Wykonywany jest dłońmi, przedramionami, łokciami i dłońmi. Masażysta ugniata mięśnie rękoma, podczas gdy ich ciężarem wciska się w tkanki ciała. Robią to, kołysząc się w przód iw tył lub na boki na nogach.

Jeszcze raz polecam [masaż Lomi Lomi miałem robiony przez PiotraBlue
Powrót do góry
Maska
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Sob Lut 25, 2023 22:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dlatego jeżeli borykasz się z dużymi problemami kręgosłupa i uciążliwym bólem przez wielogodzinną siedzącą pracę, ale również brak ruchu to możecie na przykład zastanowić się nad skorzystaniem z pomocy masażu leczniczego, który na pewno przyniesie dużą ulgę i do tego pozytywnie wpływa na układ krążenia oraz układ nerwowy. W Rzeszowie zdecydowanie mogę polecić kontakt z Panem Sebastianem https://sfluder.pl/terapia-manualna-w-podejsciu-holistycznym/ który naprawdę jest w stanie zdziałać cuda i uwolnić od uciążliwego bólu w codziennym funkcjonowaniu.
Powrót do góry
powolniak
Forumowicz
Forumowicz

PostWysłany: Pią Kwi 14, 2023 16:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Masaż to by się pewnie większości z nas przydał. Trudno się dziwić, praca zazwyczaj siedząca, mało ruchu, wszędzie dojeżdża się samochodem. Czytałem dziś o masażu sportowym https://fizjovitae.pl/masaz-sportowy-techniki-i-korzysci/. Muszę jednak poświęcić więcej czasu na literaturę, albowiem nadal nie wiem, jakie są różnice, pomiędzy masażem klasycznym, a masażem sportowym.
Powrót do góry
sonic
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Nie Kwi 16, 2023 19:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czym się charakteryzuje?
Reklama

Wysłany: Nie Kwi 16, 2023 19:08    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Impreza! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: