| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
abctechnika Forumowicz

|
Wysłany: Wto Lut 16, 2021 12:12 Temat postu: Fotowoltaika a Sauna |
|
|
Chciałbym się dowiedzieć łopatologicznie jak to wygląda. Zamierzam wybudować saunę z piecem na prąd, czy jak postawie fotowoltaiczne panele na sanie czy budynku obok to zgromadzona energia wystarczy mi na piec który jest na siłę? jak to jest w zimie?
Znacie jakieś firmy które tanio mi to zrobią/podpowiedzą?
Znacie może firmę https://energo-therm.pl/ ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lut 16, 2021 12:12 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ermolet Weteran Forum

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ernesto898 Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Lip 09, 2021 07:49 Temat postu: |
|
|
| Fotowoltaika sosnowiec mnie mega interesuje również w kontekście właśnie sauny. Ciekawe rozwiązanie, jednak mało ergonomiczne. Fajnie, jakby te ekologiczne rozwiązania ogrzewały i dostarczały energię do domu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ernesto898 Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Lip 09, 2021 07:53 Temat postu: |
|
|
| Fotowoltaika sosnowiec mnie mega interesuje również w kontekście właśnie sauny. Ciekawe rozwiązanie, jednak mało ergonomiczne. Fajnie, jakby te ekologiczne rozwiązania ogrzewały i dostarczały energię do domu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tree Forumowicz

|
Wysłany: Czw Wrz 30, 2021 09:35 Temat postu: |
|
|
| Tego to ja akurat tak do końca nie wiem lecz myślę, że jak troszkę poczytasz na ten temat to uda Ci się znaleźć coś konkretniejszego na ten temat. Ale ja jak na razie to zastanawiam się gdzie można szukać sprawdzonej firmy od fotowoltaiki. I tak też koleżanka podesłała mi tego linka https://sazet.com.pl/fotowoltaika-konin/ dzięki któremu znalazłam dokładnie to czego poszukiwałam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Wrz 30, 2021 09:35 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |