| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ernesto898 Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Lip 22, 2021 10:33 Temat postu: Gaming |
|
|
| Ej pomocy! Jestem graczem, znam graczy, ale nadal potrzebuję pomocy i inspiracji. Macie jakiś ciekawy pogląd na game room i coś takiego? Jak przygotować takie miejsce? Dajcie znać! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lip 22, 2021 10:33 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mira431 Forumowicz

|
Wysłany: Czw Lip 22, 2021 11:43 Temat postu: |
|
|
| Uwielbiam grać w gry. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
korsica Stały Forumowicz

|
Wysłany: Nie Sie 01, 2021 05:56 Temat postu: |
|
|
| zajrzyj sobie na genesis, ja od nich mam fotel gamingowy i inne sprzety typu myszka i klawiatura,maja fajne ceny |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tree Forumowicz

|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2021 13:17 Temat postu: |
|
|
| Nie powiem bo sami zastanawiamy się nad tym jakiego rodzaju tanie fotele gamingowe teraz można dostać. Bo wiecie wiem, że taki porządny fotel dość sporo kosztuje dlatego też zastanawiam się nad tym czy można gdzieś znaleźć takie same fotele ale znacznie taniej. Także mam nadzieję, że w internecie uda mi się dokładnie takie fotele znaleźć. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bączek25 Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Gru 07, 2021 19:39 Temat postu: |
|
|
| Jak granie ma sprawiać przyjemność to na pewno przydadzą się dobre słuchawki i fotel gamingowy. Jedno i drugie znajdziesz w sklepie Platinet. Nie jest może tak znany jak konkurencja a powinien bo oferta cenowa jest o wiele lepsza. Wejdź i pospiesz się jak chcesz zdążyć z zakupami przed świętami. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maska Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Sty 10, 2022 16:43 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli też szukacie dla siebie dobrej jakości słuchawek gamingowych to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście również wzięli pod uwagę ofertę firmy Manta u których będziecie mogli znaleźć całkiem ciekawe propozycje m.in model słuchawek MTWS007 które posiadają 2 tryby pracy: Gra lub Muzyka oraz ich czas pracy do 13,5 godz., 3 ładowania ze stacji dokującej. Warto się przekonać, pozdrawiam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BialeekPL Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Sty 13, 2022 02:09 Temat postu: Gry do pobrania |
|
|
Gry to ogółem bardzo złożony temat. Ja osobiście się na tym znam tak średnio, tyle tylko co czytam artykuły i czasem jakieś partyjki w among us download mi się zdarzają po ciężkim tygodniu, ale tak to co do pokoju - to wiele zależy od preferencji i tego co i jak czujemy ;p
Ja jak zaczynam granie to staram się wprowadzić w klimat - troche zabawy ze światłem, ułożeniem rzeczy, staram się by nic mi nie przeszkadzało i jakoś leci. Ale to jak kto woli, może sobie przecież nawet jakieś świeczki czy coś zapalić hehe  _________________ gry do pobrania |
|
| Powrót do góry |
|
 |
casanowa41 Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Lut 14, 2022 10:01 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli szukacie sprawdzonej oferty z fotelami do biura lub domu, to polecam Wam sprawdzić fotel gabinetowy oraz wszelkie inne produkty dostępne w ich ofercie. W razie jakich kolwiek pytań, wszelkie informacje o ofercie znajdziecie na stronie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natalkisen Forumowicz

|
Wysłany: Sob Lut 26, 2022 20:13 Temat postu: |
|
|
| narzeczony też jest graczem i cały osprzęt ma z Genesisa a jego ostatni nabytek klawiatura thor 150 i z wszystkich sprzętów zadowolony |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arka Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Mar 22, 2022 19:14 Temat postu: |
|
|
A w jakie gry najczesciej gracie? mnie ostatnio wciagnely projekty Golden Eggs Studio i Marka Szymczakowskiego - no chlopaki robia robote, bo tworza cuda! Z niecierpliwoscia czekam na Cooking Championship, ktory niedlugo ma miec premiere  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ala9191 Forumowicz

|
Wysłany: Sob Paź 22, 2022 19:42 Temat postu: |
|
|
| Zeby miec w co grac, wazne zeby miec na czym grac . warto zainwestowac w dobra klawiature. a taka na pewno bedzie Thor 660 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fifi32 Stały Forumowicz

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2022 10:30 Temat postu: |
|
|
| Ktoś wspomniał o fotelu. I faktycznie fotele gamingowe z pewnością się przydadzą. Oprócz tego biurka gamingowe. Taki zestaw pozwoli wygodnie spędzić czas przy komputerze. DX Racer ma taki sortyment w sprzedaży. Solidne fotele, funkcjonalne biurka - wszystko wyróżniające się ciekawym designem. Więc warto poszukać czegoś u nich. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zaczek Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Paź 31, 2022 13:11 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam grać, ale mam mało czasu na to _________________ okna pcv łódź |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arka Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Mar 20, 2023 17:46 Temat postu: |
|
|
bedac graczem warto tez wspomagac uklad nerwowy i prace mozgu, by pamiec i koncentracja staly sie lepsze. Do tego super sie sprawdza adaptogeny mozna stosowac je np w formie kapsulek https://mybestpharm.com/produkt/mybestgenius/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
inga Forumowicz

|
Wysłany: Sob Mar 25, 2023 20:59 Temat postu: |
|
|
| Jak szukacie dobrego fotela na długie godziny grania ale i do pracy polecam zdecydowanie ten ergonomiczny fotel Genesis Astat 700 G2 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 25, 2023 20:59 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |