Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paleojo Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2021 23:20 Temat postu: granatowy dywan shaggy |
|
|
Dzień Dobry, chcecie kupić sobie takie rzeczy jak granatowy dywan shaggy Estetyczny dywan Shaggy granatowy to uniwersalny „kudłacz”, reprezentant dywanów tego rodzaju. Jest bardzo ekskluzywny, trwały i zachwyca kunsztem wykonania. Jeśli marzysz o miękkim w dotyku dywanie, to ta propozycja jest stworzona dla Ciebie. Taki model wprowadzi też ciepły klimat do wnętrz. Odpowiada za to jego pluszowy charakter. Długie i grube runo o niecodziennej strukturze najlepiej wpasuje się w pomieszczenia zaaranżowane modernistycznie. Natomiast, można również umieścić go w centrum tradycyjnej stylizacji, ze względu na stonowany, jednobarwny kolor. Warto podkreślić, że przemyślana technologia włosia odpowiada za perfekcyjną akustykę w pomieszczeniu, w jakim ten dywan zostanie ułożony. Decydując się na granatowy dywan Shaggy zmniejszasz przenikanie oraz rozchodzenie się dźwięków. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2021 23:20 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
judyta009 Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Lut 11, 2022 17:29 Temat postu: |
|
|
A gdzie zazwyczaj oddajecie dywany do pralni? Ja niedawno trafiłam na http://clis.pl/ i powiem wam, że jestem zadowolona z wyboru. Dywan jest doskonale oczyszczony, dodatkowo taka usługa nie jest droga |
|
Powrót do góry |
|
 |
sronko91 Bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ermolet Weteran Forum

|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2022 17:04 Temat postu: |
|
|
Szczerze mówiac jesli chodzi o dywany wszystko było okej dopóki nie pojawiły się w domu 2 psy. Odkąd je mam to teraz raz w miesiącu regularnie do ludzi z firmy https://blyskotliwi.pl/pranie-dywanow/ oddaje i oni dla mnie wykonuja profesjonalne czyszczenie bo samemu niestety nie udalo mi sie dywanów doczyścić tak jakbym chciał. Pewnie osoby które mają zwierzęta rozumieją co mam na myśli  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2022 17:04 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |