Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slawek443 Weteran Forum
|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2023 06:22 Temat postu: Organizacja pogrzebu |
|
|
Kilka dni temu dowiedziałem się o pogrzeb mszana dolna . Jestem naprawdę bardzo ciekawy ile osób skorzysta z tej oferty. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 19, 2023 06:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
jaglanka Weteran Forum
|
Wysłany: Wto Maj 23, 2023 09:34 Temat postu: |
|
|
Jeśli czeka cię ceremonia pogrzebowa to warto ją zlecić fachowcom którzy przejmą wszelkie formalności na siebie. Mam na myśli np. taki zakład jak https://pogrzebymortis.pl/pogrzeb-swiecki/ gdzie odpowiednio zajmą się całym pogrzebem. Mają w ofercie nawet usługę kremacji jeśli tego sobie życzysz. Pomogą także w sprawach urzędowych bo jest tego trochę do załatwienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
starzak Weteran Forum
|
Wysłany: Sro Lip 05, 2023 17:07 Temat postu: |
|
|
Jakoś do nie jestem przekonana, nie do końca mi się podoba. Wybrałabym granit, ale też nie ten taki podstawowy tylko coś nowoczesnego. Na przykład w firmie Graal z Warszawy widziałam że mają taki granit który nazywa się moonlight blue - coś niesamowitego. Widziałam też ten granit na podłodze w Muzeum Watykańskim i robi wielkie wrażenie w zależności od tego jak pada światło. Taki nagrobek na pewno by się wyróżniał spośród tych szarawych |
|
Powrót do góry |
|
|
Weranda1986 Weteran Forum
|
Wysłany: Pią Gru 15, 2023 06:38 Temat postu: |
|
|
Ostatnio brałam udział w pogrzebie świeckim. Tak piękne pożegnanie znajomego. Aż zapytałem o Panią, która prowadziła ceremonie. Zostawiam namiar https://ceremoniehumanistyczne.com.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Bart456 Weteran Forum
|
Wysłany: Pon Sty 29, 2024 12:10 Temat postu: |
|
|
Nie obejdzie się bez współpracy z zakładem pogrzebowym. To nie są usługi, z których korzysta się na co dzień, więc zawsze jesteśmy w tym mocno pogubieni. Moją uwagę przykuła jednak oferta zakładu pogrzebowego JAKUBISIAK. Pomyślcie o skorzystaniu właśnie z ich usług. |
|
Powrót do góry |
|
|
henaj Weteran Forum
|
Wysłany: Wto Mar 05, 2024 10:22 Temat postu: |
|
|
Jeśli ciężko pogodzić Wam się z utratą kogoś bliskiego to warto sięgnąć po pomoc specjalisty. W tym wpisie psychologa wetalk przeczytacie w jakim momencie najlepiej sięgnąć po wsparcie w trakcie żałoby. |
|
Powrót do góry |
|
|
klucznik Weteran Forum
|
Wysłany: Nie Lip 21, 2024 15:59 Temat postu: |
|
|
Jeśli interesuje cię kamieniarstwo w Gdańsku, sprawdź kamieniarstwo Gdańsk. Firma oferuje kompleksowe usługi kamieniarskie, które mogą sprostać różnym potrzebom. Może ktoś już korzystał z ich oferty i chciałby podzielić się swoimi wrażeniami? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Lip 21, 2024 15:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |