| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
alunite Weteran Forum

|
Wysłany: Nie Sty 21, 2024 11:00 Temat postu: kawa ziarnista na prezent |
|
|
| Hej kawosze! Jeśli zastanawiacie się nad prezentem dla miłośnika kawy, zestaw prezentowy dostępny w sklepie Bearded Coffee z pewnością spełni Wasze oczekiwania. Sprawdźcie ofertę tutaj: kawa ziarnista na prezent. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sty 21, 2024 11:00 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Basil Bywalec

|
Wysłany: Wto Cze 17, 2025 09:38 Temat postu: |
|
|
| Kawa ziarnista to sprawdzony pomysł na prezent. Praktyczny, a jednocześnie elegancki, zwłaszcza jeśli ktoś ma ekspres albo kawiarkę. Warto wybrać coś uniwersalnego, co spodoba się większości, np. Lavazza Crema e Aroma https://sklepkawa.pl/pl/p/Lavazza-Crema-e-Aroma-1-kg/37 z sklepkawa.pl bo ma wyważony smak, ładnie pachnie i pasuje zarówno do czarnej kawy, jak i z mlekiem. Można dorzucić jakiś fajny słoik miodu i czekoladki albo zapakować w ozdobną torebkę i gotowe. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
girksand1e Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Cze 17, 2025 10:46 Temat postu: |
|
|
| To może być bardziej skomplikowane, niż wydaje się na pierwszy rzut oka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Normalbx Forumowicz

|
Wysłany: Pon Lis 24, 2025 09:57 Temat postu: |
|
|
| Kawa od dawna jest moją codzienną rutyną, ale coraz bardziej ciekawi mnie smak i aromat prawdziwej kawa specialty. Czy ktoś z was miał okazję spróbować ich ziaren i może podpowiedzieć, które mieszanki najlepiej wydobywają nuty owocowe i czekoladowe? Fajnie byłoby wiedzieć, jak różnią się pod względem smaku przy różnych metodach parzenia, bo chcę znaleźć coś, co sprawdzi się zarówno w ekspresie, jak i w kawiarce |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 24, 2025 09:57 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |