Forum Milton Keynes Strona Główna Milton Keynes

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

święta, święta i po świętach
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Impreza!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maleficent
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Gru 27, 2018 08:51    Temat postu: święta, święta i po świętach Odpowiedz z cytatem

Jak żyjecie po świętach? Mi bardzo szybko zleciało, aż żal, że ta atmosfera nie trwa dłużej Sad
Reklama

Wysłany: Czw Gru 27, 2018 08:51    Temat postu:

Powrót do góry
piotrtrz
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Pią Gru 28, 2018 09:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Te święta były rewelacyjne! U nas w tym roku wiele sportu i aktywności fizycznej i to w połączeniu z wolnym czasem i dobrym jedzeniem jest naprawdę dobre! Zazwyczaj święta kończyły się na grach planszowych i filmach, ale nie w tym roku! Warto iść na spacer, poćwiczyć z całą rodziną endorfiny gwarantowane! Niestety już po ale wszystko ma swój koniec, ważne żeby to pozytywne naładowanie trwało jak najdłużej Smile
ermolet
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Lip 01, 2019 12:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Święta i po świętach? Zobacz, że za moment znowu do nas zagoszczą! Ja teraz zamawiam rzeczy takie jak girlanda choinkowa zielona i jakieś prezenty na promocjach, bo wolę być przygotowany wcześniej niż później latać i załatwiać wszystko na ostatnią chwilę Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Barbasia
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Nie Lis 24, 2019 17:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do świąt jeszcze kilka tygodni, ale ja nie mogę przestać myśleć o prezentach, jakie zrobić dla dzieci. Może skorzystam z tej propozycji na stronie elfi ? W sumie to wesoły i bardzo oryginalny pomysł. Dzieciaki co roku piszą do Mikołaja listy, a tym razem doczekaj się odpowiedzi od niego. Taki list łatwo spersonalizować na stronie, a wysłanie go następuje przez tradycyjną pocztę. Ciekawe jak zareagują, gdy przeczytają, że Święty zwraca się do nich po imieniu? Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
harmoniusz
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Sro Gru 11, 2019 09:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serio ktoś zamawia girlandę choinkową w lipcu?
prezencik
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Czw Paź 29, 2020 15:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

haha! i znów święta się zbliżają. Macie już jakiś pomysł na świąteczny prezent dla taty, mamy i innych bliskich?
Ja się powoli rozglądam, szczególnie teraz gdy tyle czasu spędza się w domu Smile
Powrót do góry
muzykant
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Sob Paź 31, 2020 14:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ah jak się cieszę, że już praktycznie listopad!
Dzięki temu możemy juz powoli myśleć o świętach <3
muzyka świąteczna, dekoracje, prezenty, pyszne jedzenie jak tu nie kochać świąt?
Powrót do góry
slawek443
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Mar 11, 2021 14:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak były święta to bardzo dobre dekoracje kupiłem ze sklepu internetowego https://tanie-dekoracje.pl/ .Z tego sklepu naprawdę kupuje bardzo dużo osób.
Powrót do góry
jaglanka
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Wto Paź 19, 2021 12:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważam że doskonałą opcją na prezent jest zakupienie książki. Przynajmniej ja bardzo cieszyłbym się z tego typu prezentu. Jeśli chodzi o dobrą księgarnie internetową, to mogę polecić ci https://www.taniaksiazka.pl/prezenty/najlepsze-prezenty-na-swieta-dla-niej Wydaje mi się, że mają na tyle obszerny asortyment, że z pewnością znajdziesz coś ciekawego.
Powrót do góry
Barbasia
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Pon Paź 25, 2021 18:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Święta to będą już za kilka tygodni i trzeba będzie myśleć o zakupach spożywczych. Kupowaliście już może jakieś produkty? Ja będę zamawiać wędliny od Karol-Zakłady Mięsne. Oferują bardzo smaczne i aromatyczne.
Powrót do góry
Człowiek
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Wto Paź 26, 2021 17:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sam raz zaczynam myśleć o świętach, zazwyczaj październik już mnie zaczyna tak nastrajać. Zastanawiam się właśnie czy by może kupić komplety talerzy, które widziałam w sklepie internetowym Helios https://www.helios-szklo.pl/ Byłoby bardziej świątecznie jeść na tak pięknej porcelanie.
Powrót do góry
Ofelia
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Lis 15, 2021 12:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie dopiero połowa listopada, ale ja już myślę o świętach. Ba, nie tylko myślę, ale też zaczynam rozglądać się w Internecie za fajnymi ozdobami świątecznymi, szukam pomysłów na prezenty, chciałabym kupić też nowe lampki choinkowe. Sporo zakupów i pracy przede mną, ale uwielbiam to robić Smile
Powrót do góry
judyta009
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Sro Lis 24, 2021 23:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My już powoli będziemy zamawiać wiejskie produkty jak np boczek i wiele innych przepysznych mięs. Wybór jest tutaj duży i co ważne ceny nie są wysokie
Powrót do góry
Bartek
Forumowicz
Forumowicz

PostWysłany: Pon Lis 29, 2021 11:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powoli i ja już szukam prezentów świątecznych. Ostatnio trafiłem na taką ofertę tu https://www.bee.pl/t/pomysly-na-swiateczne-prezenty Świetnie zaopatrzony sklep z dużą ofertą prezentów. Bardzo mi się spodobały zestawy kosmetyków. Moja żona ceni sobie kosmetyki Dr Irena Eris. I taki zestaw dostanie w prezencie
Powrót do góry
Temak
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Wto Lis 30, 2021 23:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja czasem nie mam pomysłów na prezenty, wtedy idę do Media Expert Szczecin https://goo.gl/maps/gihGkvBt3KKue1UQ6 i tam zawsze można trafić na coś fajnego, do tego teraz w grudniu mają świetne promocje.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Lis 30, 2021 23:34    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Impreza! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: