Forum Milton Keynes Strona Główna Milton Keynes

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pompy ciepla

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Na każdy temat
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ernescik2002
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Pon Lis 04, 2024 22:27    Temat postu: Pompy ciepla Odpowiedz z cytatem

Hej, szukam informacji na temat montażu pompy ciepła w starym domu. Znajomy podesłał mi link do artykułu https://naszprad.com/pompa-ciepla-w-starym-domu-podpowiadamy-co-trzeba-wiedziec-przed-decyzja-o-montazu/. Czy ktoś może już przez to przechodził i podzieliłby się doświadczeniami?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Lis 04, 2024 22:27    Temat postu:

Powrót do góry
MersiXx
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Pon Lis 11, 2024 15:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli zastanawiacie się nad instalacją pompy ciepła, gorąco polecam firmę SIB. To była świetna decyzja – od kiedy mamy pompę ciepła, w domu jest przyjemnie ciepło, a rachunki za ogrzewanie są znacznie niższe.
Ekipa SIB (pompy ciepła w bielsku) była bardzo pomocna i profesjonalna. Doradzili nam, jaki system będzie najlepszy do naszego domu, a montaż przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Sprzęt działa cicho i bezawaryjnie, a my mamy ekologiczne ogrzewanie i niższe koszty eksploatacji.
Powrót do góry
elizaaa566
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Wto Lis 12, 2024 12:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja znalazłam ostatnio dobrą firmę, dodatkowo pompa jest faktycznie wysokiej jakości

zaproszenia ślubne
Powrót do góry
judyta009
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Lis 14, 2024 11:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że przypadnie wam do gustu podgrzewacz wody Charakteryzuje się on wysoką jakością wykonania, a do tego oferowany jest w konkurencyjnej cenie, co jest istotnym atutem.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Lis 14, 2024 11:50    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Na każdy temat Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: