Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
drahalar Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2015 07:08 Temat postu: Tłumaczenia techniczne |
|
|
Witam! Zajmuję się wykonywaniem tłumaczeń technicznych i szukam w takim charakterze pracy w okolicy. Jeśli ktoś ma jakieś wiadomości, namiary, cokolwiek, będę wdzięczny za informację. _________________ Wykonujemy profesjonalne tłumaczenia techniczne zapraszamy |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2015 07:08 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
gobtron Nowicjusz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Keres23 Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2016 08:39 Temat postu: |
|
|
Korzystałem kiedyś z biura tłumaczeń i jestem naprawdę zadowolony, jak dla mnie jest to świetne rozwiązanie jeśli ktoś nie może sobie samemu poradzić z tłumaczeniem, polecam skorzystać.
|
|
rumafeks Nowicjusz
|
|
Powrót do góry |
|
|
skriv Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Sie 17, 2021 18:31 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś z Was szuka sprawdzonego biura tłumaczeń, to polecam agencję Skrivanek. W zespole jest wielu specjalistów, m.in. tłumacz polsko angielski, francusko-polski czy polsko-szwedzki, którzy wykonują zarówno pisemne, jak i ustne tłumaczenia, a także inne pokrewne usługi. Jeżeli z kolei szukacie pracy w charakterze tłumacza, to też cały czas prowadzona jest rekrutacja. |
|
Powrót do góry |
|
|
Karolastan66 Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Wrz 27, 2021 17:35 Temat postu: |
|
|
Jakie macie do tego podejście? |
|
Powrót do góry |
|
|
Bączek25 Weteran Forum
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2021 14:02 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o tłumaczenia to ja mogę polecić tylko sprawdzoną firmę https://tlumaczenia-gk.pl/ która świetnie robi specjalistyczne tłumaczenia medyczne i techniczne z języka angielskiego. Nie wiem może u nich poszukaj pracy o ile masz odpowiednią wiedzę i kwalifikacje. Na pewno składając swoje CV do takich firm możesz uzyskać angaż. |
|
Powrót do góry |
|
|
BT Advance Bywalec
|
Wysłany: Pią Kwi 05, 2024 10:35 Temat postu: Tłumaczenia techniczne |
|
|
Zgłębianie tematu tłumaczeń technicznych może wydawać się wyzwaniem, ale nie z Biurem Tłumaczeń Advance! Specjalizujemy się w przekładach technicznych najwyższej jakości, które są niezbędne w świecie nauki, technologii i inżynierii. 🛠️📚
Nasze usługi obejmują tłumaczenia:
Instrukcji obsługi,
Specyfikacji technicznych,
Dokumentacji inżynierskiej,
Patentów,
Materiałów szkoleniowych,
A także wielu innych dokumentów technicznych.
Dzięki zespołowi tłumaczy z głęboką wiedzą specjalistyczną i doświadczeniem technicznym, gwarantujemy, że każde tłumaczenie jest precyzyjne i wiernie oddaje specyfikę branżową. 🌐💼
Oferujemy tłumaczenia techniczne w wielu językach, w tym:
Angielskim,
Niemieckim,
Francuskim,
Hiszpańskim,
Włoskim,
Chińskim,
I wielu innych!
W Biurze Tłumaczeń Advance rozumiemy, jak ważna jest dokładność i terminologia w tłumaczeniach technicznych[url] https://www.advance-mk.pl/tlumaczenia-techniczne.html[/url]. Dlatego korzystamy z najnowocześniejszych narzędzi i baz terminologicznych, aby zapewnić spójność i najwyższą jakość tłumaczeń.
Zapraszam do odwiedzenia naszej strony i zapoznania się z pełną ofertą: Tłumaczenia Techniczne - Biuro Tłumaczeń Advance. Niech wyzwania techniczne staną się prostsze z profesjonalnymi tłumaczeniami! _________________ Biuro Tłumaczeń Advance oferuje profesjonalne usługi tłumaczeniowe dla klientów biznesowych i indywidualnych. Specjalizujemy się w tłumaczeniach pisemnych, ustnych, przysięgłych i specjalistycznych, zapewniając wysoką jakość i terminowość. |
|
Powrót do góry |
|
|
heni76 Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2024 10:27 Temat postu: |
|
|
Hobby jest bardzo ważne. Pozwala nam się oderwać od rzeczywistości i zająć czymś co lubimy i sprawia nam przyjemność. Każdy ma jakieś swoje. Ja osobiście preferuje różnego rodzaju sporty fizyczne jak i umysłowe. A wy co robicie w wolnym czasie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Maska Weteran Forum
|
Wysłany: Nie Cze 09, 2024 13:00 Temat postu: |
|
|
Rozglądając się za wyborem porządnego biura tłumaczeń w którym odpowiednią zajmą się Twoją sprawą i jednocześnie będą w stanie za darmo wycenić konkretne zlecenie to polecam wziąć pod uwagę https://supertlumacz.pl/ Wykonują tłumaczenia na ponad 40 języków. Wykonują tłumaczenia tekstów specjalistycznych: techniczne, prawnicze, medyczne. Jednocześnie pilnując terminów oraz najwyższej dokładności. Pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
AdamCaramaro Weteran Forum
|
Wysłany: Pią Cze 28, 2024 10:19 Temat postu: |
|
|
Takie tłumaczenia są naprawdę wręcz wspaniałe. Tak ja to widzę. To jest naprawdę świetne jak dla mnie. W moim przekonaniu to jest naprawdę doskonała wręcz opcja.
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Cze 28, 2024 10:19 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|