Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
William Bywalec

|
Wysłany: Wto Lis 23, 2021 10:57 Temat postu: Piękne i zdrowe paznokcie? |
|
|
Cześć,
Mam pytanie do Pań.
Co robicie aby mieć zawsze piękne i zdrowe paznokcie? Mam często białe plami. Czy lepiej pójść tym do kogoś kto sie zna?
Może ktoś z was korzystał z usług salonu - https://www.ttstudiourody.pl/paznokcie/ Kilka dziewczyn z forum kosmetycznego wspominało o tym salonie, ale nie doczytałam sie szczegółów różnych usług. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lis 23, 2021 10:57 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dobry_wredniak Weteran Forum

|
Wysłany: Sob Gru 11, 2021 15:54 Temat postu: |
|
|
Białe plamy na paznokciach mogą oznaczać jakieś niedobory witaminowe, także polecam przyjrzeć się swojej diecie. Ja oprócz zdrowego menu używam również znakomitej odżywki do paznokci, na którą natrafiłam w ofercie https://cuccio.pl/pl/c/Odzywki-do-paznokci/48 . Jest to odzywka botaniczna o działaniu wzmacniającym i wygładzającym płytkę. Znakomicie zapobiega łamliwości, rozdwajaniu się paznokci oraz powstawaniu na nich bruzd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tina42 Forumowicz

|
Wysłany: Czw Gru 30, 2021 14:33 Temat postu: |
|
|
Aby mieć piękne i zdrowe paznokcie, trzeba o nie odpowiednio dbać. Z własnego doświadczenia mogę polecić odżywkę 8w1 Total Action od Eveline. Szybko działa i jest niedroga.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Andzia69 Weteran Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
baśka9 Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Mar 22, 2022 11:31 Temat postu: |
|
|
@Tina42 ja też jak coś się dzieje to zawsze sięgam po odżywki marki Eveline nie dość, ze są niedrogie to jeszcze bardzo wydajne i skuteczne. Moim ostatnim odkryciem jest ta utwardzająca Diament. Bardzo fajnie sprawdza się też jako baza pod tradycyjny lakier  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ninkaa Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Maj 26, 2022 13:28 Temat postu: |
|
|
to skoro już o Eveline mowa to koniecznie wypróbujcie sobie jeszcze tą nową maskę na noc Med+. Idealna do suchych i łamliwych paznokci, działa błyskawicznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maska Weteran Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
inulka Weteran Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lyricalop Forumowicz

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2025 22:07 Temat postu: |
|
|
Paznokcie to często niedoceniany element stylu, a odpowiednie zdobienia mogą naprawdę podkreślić charakter. Ciekawostką jest, że modne dziewczęce wzory nie tylko są atrakcyjne wizualnie, ale też łatwo je dopasować do różnych okazji, nawet codziennych. Myślę, że warto wypróbować inspiracje z https://fashionbiznes.pl/najmodniejsze-dziewczece-zdobienia-wykorzystaj-je-w-swoich-stylizacjach/ bo takie pomysły na paznokciach mogą dodać świeżości i oryginalności. Ktoś próbował już tych zdobień i może podpowiedzieć, jak się sprawdzają na dłużej? Szukam sprawdzonych porad, by uniknąć błędów przy pielęgnacji i stylizacji paznokci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2025 22:07 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |