Forum Milton Keynes Strona Główna Milton Keynes

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Piękne i zdrowe paznokcie?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Porady
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
William
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Wto Lis 23, 2021 10:57    Temat postu: Piękne i zdrowe paznokcie? Odpowiedz z cytatem

Cześć,
Mam pytanie do Pań.
Co robicie aby mieć zawsze piękne i zdrowe paznokcie? Mam często białe plami. Czy lepiej pójść tym do kogoś kto sie zna?

Może ktoś z was korzystał z usług salonu - https://www.ttstudiourody.pl/paznokcie/ Kilka dziewczyn z forum kosmetycznego wspominało o tym salonie, ale nie doczytałam sie szczegółów różnych usług.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Lis 23, 2021 10:57    Temat postu:

Powrót do góry
dobry_wredniak
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Sob Gru 11, 2021 15:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Białe plamy na paznokciach mogą oznaczać jakieś niedobory witaminowe, także polecam przyjrzeć się swojej diecie. Ja oprócz zdrowego menu używam również znakomitej odżywki do paznokci, na którą natrafiłam w ofercie https://cuccio.pl/pl/c/Odzywki-do-paznokci/48 . Jest to odzywka botaniczna o działaniu wzmacniającym i wygładzającym płytkę. Znakomicie zapobiega łamliwości, rozdwajaniu się paznokci oraz powstawaniu na nich bruzd.
Powrót do góry
Tina42
Forumowicz
Forumowicz

PostWysłany: Czw Gru 30, 2021 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aby mieć piękne i zdrowe paznokcie, trzeba o nie odpowiednio dbać. Z własnego doświadczenia mogę polecić odżywkę 8w1 Total Action od Eveline. Szybko działa i jest niedroga.
Powrót do góry
Andzia69
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Sro Sty 26, 2022 14:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy używa ktoś lakier lakier hybrydowy nude? https://dobremani.pl/5905-can-t-speak-french-gel-polish-7ml.html
Powrót do góry
baśka9
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Wto Mar 22, 2022 11:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@Tina42 ja też jak coś się dzieje to zawsze sięgam po odżywki marki Eveline Smile nie dość, ze są niedrogie to jeszcze bardzo wydajne i skuteczne. Moim ostatnim odkryciem jest ta utwardzająca Diament. Bardzo fajnie sprawdza się też jako baza pod tradycyjny lakier Smile
Powrót do góry
ninkaa
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Maj 26, 2022 13:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to skoro już o Eveline mowa to koniecznie wypróbujcie sobie jeszcze tą nową maskę na noc Med+. Idealna do suchych i łamliwych paznokci, działa błyskawicznie Smile
Powrót do góry
Maska
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Sro Cze 05, 2024 07:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zachęcamy do przeczytania artykułu https://www.zeberka.pl/paznokcie/zaskocz-swoje-klientki-nowinki-z-cosmetics-zone-ktore-sprawia-ze-ich-serca-zabija-mocniej/ który odkryje Ci najnowsze nowinki od Cosmetics Zone, które sprawią, że klientki pokochają stylizacje paznokci jeszcze bardziej. Poznaj innowacyjne produkty, które dodadzą manicure'om wyjątkowego uroku i charakteru. Znajdziesz tam inspiracje i pomysły na nowe stylizacje, które skutecznie przyciągną uwagę. Fajnie jakbyście się też w tym zakresie podzieliły swoimi spostrzeżeniami.
Powrót do góry
inulka
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Sty 06, 2025 23:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli zastanawiasz się jak wykonać manicure frezarkowy to tutaj https://lakieryhybrydowe.pl/blog-manicure-frezarkowy-co-to-takiego-i-jak-go-wykonac znajdziesz wskazówki. Jak dla mnie naprawdę bardzo cenne i przydatne Smile Ja własnie uczę się robić manicure w domu i taram się szukać informację w sieci i nie tylko.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Lyricalop
Forumowicz
Forumowicz

PostWysłany: Pon Maj 26, 2025 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Paznokcie to często niedoceniany element stylu, a odpowiednie zdobienia mogą naprawdę podkreślić charakter. Ciekawostką jest, że modne dziewczęce wzory nie tylko są atrakcyjne wizualnie, ale też łatwo je dopasować do różnych okazji, nawet codziennych. Myślę, że warto wypróbować inspiracje z https://fashionbiznes.pl/najmodniejsze-dziewczece-zdobienia-wykorzystaj-je-w-swoich-stylizacjach/ bo takie pomysły na paznokciach mogą dodać świeżości i oryginalności. Ktoś próbował już tych zdobień i może podpowiedzieć, jak się sprawdzają na dłużej? Szukam sprawdzonych porad, by uniknąć błędów przy pielęgnacji i stylizacji paznokci.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Maj 26, 2025 22:07    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Porady Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: