Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nieja Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Sty 25, 2021 11:16 Temat postu: Lakiery do paznokci? |
|
|
Hej, znacie może jakąś godną polecenia kolekcję lakierów? Nie chodzi mi o hybrydy, tylko takie zwykłe, klasyczne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sty 25, 2021 11:16 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
różyczka Weteran Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Happy Forumowicz

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2021 05:00 Temat postu: |
|
|
Idziesz do pierwszej lepszej drogerii na dział z lakierami i wybierasz te, które ci się podobają.
|
 |
dobry_wredniak Weteran Forum

|
Wysłany: Nie Sty 30, 2022 15:02 Temat postu: |
|
|
Olbrzymi wybór tradycyjnych lakierów bardzo dobrej jakości znajdziesz w ofercie Cuccio, najlepiej po prostu zobacz: https://cuccio.pl/klasyczne-lakiery-do-paznokci . Ja uwielbiam częste zmiany stylizacji paznokcia więc chętnie się tutaj zaopatruję. Ostatnio zamówiłam cały zestaw klasycznych lakierów, mega fajną kolekcję utrzymaną w tonacji beżu, brązu i bordo czyli moich ulubionych barw. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rybaaa Forumowicz

|
Wysłany: Nie Kwi 24, 2022 09:27 Temat postu: |
|
|
Lakierów nie używam, bo u mnie w pracy nie można mieć pomalowanych paznokci. Zostaje tylko odżywka - używam SOS Eveline - najlepsza jak dla mnie wygląda jak manicure bezbarwnym lakierem a dzięki niej nie pękają mi paznokcie
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
danero3379 Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Kwi 27, 2022 21:07 Temat postu: |
|
|
A korzystanie z marek takich jak Semilac albo Facevitall? Dużo pozytywnych opinii _________________ Facevitall |
|
Powrót do góry |
|
 |
saori Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Maj 04, 2022 10:14 Temat postu: |
|
|
A w jakim kolorze? |
|
Powrót do góry |
|
 |
baśka9 Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Lip 28, 2022 10:37 Temat postu: |
|
|
ja też lubię kosmetyki z Eveline fajna jest ta seria Color&Care, mam już w swojej kolekcji kilka kolorów. Nie dość, ze fajnie odżywia paznokcie to jeszcze robi stylizację. Lubię takie połączenia
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ninkaa Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Gru 09, 2022 18:54 Temat postu: |
|
|
też lubię odzywki firmy Eveline moim numerem jeden jest na pewno to utwardzające serum z serii Med+. Wzmacnia i utwardza płytkę, odżywia ją i szybko stawia ,,na nogi". |
|
Powrót do góry |
|
 |
starzak Weteran Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
starzak Weteran Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lyricalop Forumowicz

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2025 22:08 Temat postu: |
|
|
Często spotykam się z problemem uczuleń na lakiery hybrydowe, dlatego zaciekawiły mnie hipoalergiczne lakiery, które podobno znacznie zmniejszają ryzyko podrażnień. Na [URL]kraina-stylu.pl/hipoalergiczne-lakiery-hybrydowe[/URL] znalazłem sporo informacji o tym, jak takie lakiery wpływają na zdrowie paznokci i czy faktycznie warto w nie inwestować. Ktoś z was miał do czynienia z hipoalergicznymi produktami do paznokci? Warto wiedzieć, czy poprawiają komfort noszenia i czy rzeczywiście działają na alergiczne paznokcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2025 22:08 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |