Forum Milton Keynes Strona Główna Milton Keynes

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Aranżacja wnętrz
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Przydatne Linki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
uska
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Gru 01, 2022 08:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widze, że macie spore doświadczenie w temacie. Dlatego chciałąbym was zapytać czy korzystaliście może z oferty firmy https://roslinydlabiura.pl/uslugi/ogrody-wertykalne/ ? Z tego co widziałam po ich ofercie, to wykonują profesjonalne ogrody wertykalne.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Gru 01, 2022 08:13    Temat postu:

Powrót do góry
Deszos
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Gru 01, 2022 10:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W kwestii aranżacji warto skorzystać z usługi projektanta wnętrz, ja przez to zaoszczędziłam bardzo dużo czasu i nerwów.
Powrót do góry
ermolet
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Sty 05, 2023 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W takim razie ja mam do Was pytanie odnośnie oferty firmy https://www.wachnikstudio.com/pracownia-architektoniczna-w-katowicach/ a konkretniej pracowni architektonicznej. Sprawa jest taka, że potrzebuję projektu dopasowanego do moich indywidualnych potrzeb, dlatego potrzebne są osoby z dużym doświadczeniem.
Co mozecie powiedzieć na ten temat?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
masny
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Wto Sty 10, 2023 07:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukasz cennych wskazówek na temat szarego salonu to wiele ciekawych i bardzo pomocnych wskazówek znajdziesz wchodząc na stronę https://www.libro-meble.pl/blog/szary-salon-jakie-dodatki-pasuja-najlepiej/. Przygotowali oni doskonałą wskazówkę, która pomaga w aranżacji pomieszczeń i uniknięciu błędu. Poza wartościowymi informacjami znajdziecie tam wiele wysokiej jakości mebli Polskiego producenta. To świetne miejsce które warto odwiedzić.
Powrót do góry
mariolllla
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Sob Sty 14, 2023 15:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jestem zdania, że właśnie pomoc dobrego architekta wnętrz zdecydowanie jest na plus, bo można mieć indywidualnie zaprojektowane wnętrze i właśnie do tego taka usługa służy
Powrót do góry
ina83
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Lut 02, 2023 19:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aranżacja wnętrza powinna być przemyślana, żeby każde pomieszczenie było funkcjonalne i modne. Ostatnio dosyć popularne się zrobiły panele akustyczne, takie jak te https://mebleimaterace.pl/p/panele-dekoracyjno-akustyczne/ . Łączą one w sobie kilka funkcji, bo nie tylko poprawią akustykę w pomieszczeniu, ale stanową też ozdobę. W ten sposób wnętrze zyska oryginalny, nowoczesny wygląd.
Powrót do góry
morowa
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Sro Lut 22, 2023 18:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja również jestem w trakcie remontu i zastanawiam się co zrobić z podłogą. Na stronie jaką jest https://www.queenart.pl/porownanie-materialow-na-podloge-drewno-kontra-reszta/ Czytałam wiele ciekawych artykułów na temat wyboru podłogi, jest to dla mnie dość trudny wybór bo cały czas się waham miedzy drewnem a kafelkami.
Powrót do góry
Carmel89
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Nie Lut 26, 2023 10:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z całą pewnością warto też zainwestować w jakieś ładne dodatki, dekoracje, które ubarwią nasze wnętrza. Mnie ostatnio spodobała się oferta https://libret.pl/ - ponieważ tam można znaleźć piękne dekoracyjne lustra, obrazy na szkle, jak i różne inne elementy. Warto się im przyjrzeć.
Powrót do góry
ninkaa
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Wto Lut 28, 2023 10:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co powiecie na salon z jadalnia w stylu loft? Myślicie, ze to dobre rozwiązanie jeśli chodzi o mieszkanie w bloku ? Ja kiedyś preferowałam styl skandynawski ale od jakiegoś czasu bardziej podoba mi się jednak połączenie drewna z szarościami czy kolorem czarnym.
Powrót do góry
casanowa41
Forumowicz
Forumowicz

PostWysłany: Pon Mar 13, 2023 10:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystkim zainteresowanym polecam sprawdzić stronę, na której znajdziecie nowoczesne Studio Dekoracji Rzecz Gustu, w którego ofercie znajdziecie ekskluzywne produkty włoskich marek, w tym np. sztukateria wokół okien . Sama zdecydowałam się skorzystać z ich usług i jestem bardzo zadowolona, ponieważ uzyskałam profesjonalna pomoc i bardzo indywidualne podejście do klienta.
Powrót do góry
KarolinkaNo
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Pon Mar 20, 2023 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najlepiej skorzystać z inspiracji, które dostępne są w internecie Wink Takie jest moje zdanie Wink Tak samo pomyślałabym też w przypadku remontu łazienki o zabezpieczeniu go silikonem, który np. oferuje lapena.pl
Powrót do góry
Deszos
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Mar 20, 2023 13:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem warto wybierać nietuzinkowe rozwiązania jeśli chodzi o aranżację i dekorację wnętrz.
Powrót do góry
morowa
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Pon Mar 27, 2023 17:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja zastanawiam się nad deskami warstwowymi, a tutaj https://auto-nika.pl/zalety-deski-warstwowej/ można się wiele dowiedzieć na ich temat. Musze pokazać ten artykuł mężowi i zobaczymy co on o tym myśli, bo jak dla mnie jest to świetne rozwiązanie.
Powrót do góry
haland
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Wto Mar 28, 2023 14:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aranżacja wnętrz nie może się zakończyć na meblach, trzeba iść dalej, takie rolety to też kluczowy element, dlatego ja w https://grako.pl sobie wszystko co potrzebne i co funkcjonalne organizowałem.
Powrót do góry
ingaa555
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Pon Kwi 17, 2023 11:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak chcesz aranżować wnętrze to pamiętaj aby wykorzystać rośliny bo te zawsze się sprawdzają i wyglądają jak należy w każdym pomieszczeniu
Reklama

Wysłany: Pon Kwi 17, 2023 11:16    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Przydatne Linki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4
Skocz do: