Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gosia27 Bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lut 15, 2017 08:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
adris Forumowicz

|
Wysłany: Pon Lut 17, 2020 11:44 Temat postu: |
|
|
ja tam nie wiem, mam mieszane uczucia, od dłuższego czasu jestem klientem https://www.santanderconsumer.pl/ i jestem bardzo zadowolony z naszej współpracy. Bank polecił mi mój szwagier jakiś czas temu jak chciałem wziąć auto w leasing i nie wiedziałem skąd je wziąc. Wtedy on powiedział, że w santander mają bardzo dobrą ofertę, wszedłem, poczytałem, porównalem z konkurencją i zdecydowałem się na to , że wybiorę santander. Obecnie z tego co widzę z ciekawszych promocji, które mają to kredyt na samochód używany z oprocentowaniem od 2,99%, turbkokarta , którą osobisćie posiadam, dzięki niej mozna trochę zaoszczędzić na zakupach oraz lokaty przez internet. To jest bardzo fajna opcja moim zdaniem, bo taka lokata bez wychodzenia z domu jest supoer wygodna, a ich elektroniczny system pozwala w łatwy sposób zarzadzać naszymi lokatami i innymi usługami, warto sobie sprawdzić i zobaczyć czy jest coś co cie zainteresuje. a no i jeszcze ostatnio widziałem,m żę wprowadzili kredyt bez wychodzenia z domu , ale szczerze mówiąć nie sprawdzałem tego jeszcze |
|
Powrót do góry |
|
 |
ermolet Stały Forumowicz

|
Wysłany: Pon Maj 04, 2020 16:56 Temat postu: |
|
|
No i teraz nie wiadomo czy w końcu pierwszy bank o którym było wspomniane jest bardziej korzystny dla klientów indywidualnych, a który dla firm, bo mnie własnie interesuje kredyt dla firm Kraków ma wielu dobrych doradców kredytowych i jesli sam tego nie ogarne to bede musiał skorzystać więc może tu ktoś się zna i prowadzi firmę mógłby się wypowiedzieć? |
|
Powrót do góry |
|
 |
nickini Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Paź 23, 2020 12:10 Temat postu: |
|
|
Ja prowadzę firmę W dobie kryzysu skorzystałem z pożyczka pod zastaw nieruchomości, miałem obawy ale to była naprawdę dobra decyzja! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2020 12:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |