Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wieslaw-lesniak-76 Bywalec
|
Wysłany: Pią Sty 26, 2018 09:04 Temat postu: Kosmetyki |
|
|
Znalazłem ostatnio całkiem fajny sklep z kosmetykami. Na ostatnie święta kupiłem tam prezenty dla żony i córki. Trafiłem do nich przypadkowo - szukałem po prostu olejku do pielęgnacji brody. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Sty 26, 2018 09:04 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
marakuja Forumowicz
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2018 09:19 Temat postu: |
|
|
A próbowałaś może marki Calluna Medica? Wspaniałe są te kosmetyki pielęgnacyjne. Warto też poczytać co ma do powiedzenia na ich temat, Wiktoria Omyła. Jest kilka typów cery i do każdej marka ta stworzyła specjalną linię pielęgnacyjną. Moja skóra jest mieszana i skłonna do wyprysków dlatego zamówiłam sobie naturalny krem przeciwtrądzikowy i regulujący sebum. Stosuję go 2 razy dziennie i naprawdę widzę dużą poprawę w wyglądzie cery. |
|
Powrót do góry |
|
|
pawel233331 Nowicjusz
|
|
Powrót do góry |
|
|
tree Forumowicz
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2020 12:09 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o kosmetyki to zauważyłam, że jest ich coraz większy wybór nawet jeśli chodzi o kosmetyki dla mężczyzn. Wiem, bo sama jakiś czas temu szukałam kosmetyków do pielęgnacji twarzy ale dla mężczyzn i koleżanka poleciła mi ten sklep https://www.perfumesco.pl/kosmetyki-do-twarzy-dla-mezczyzn i stwierdziłam, że mają całkiem duży wybór w takich kosmetykach. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kosme12 Nowicjusz
|
|
Powrót do góry |
|
|
sunem Forumowicz
|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2020 13:15 Temat postu: |
|
|
Kosmetyki naturalne to najlepsze rozwiązanie, również podsyłam wam mój ulubiony sklep |
|
Powrót do góry |
|
|
FrankJScott Weteran Forum
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2020 03:19 Temat postu: Huge fan of this this forum :) |
|
|
Pressfarm is really a press database that assists entrepreneurs find writers to create about their startups. Construct a set of reporters and get shown in startup directories in minutes. Using our media outreach software, you can now search for journalists from different marketers, journals and classes to find the best match for the story.
Pressfarm may also support write mail pitches, push releases, material marketing and significantly more.
Pressfarm think that narrowing down the subject to writers that are apt to be enthusiastic about your start-up is much better than sending mass emails. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wolkan Weteran Forum
|
Wysłany: Pią Paź 30, 2020 15:01 Temat postu: |
|
|
Serdecznie polecam https://g.page/klinikaurodydobosz?gm - niezwykle skuteczne zabiegi w przystępnych cenach. Dużym atutem tego miejsca jest doswiadczenie oraz szeroka wiedza Kosmetolog. |
|
Powrót do góry |
|
|
bogdan222122 Nowicjusz
|
Wysłany: Pon Lis 09, 2020 06:24 Temat postu: |
|
|
Każda kobieta powinna na pewno zdecydować się na zakup olejek cbd 20% .Taki olejek na pewno jest bardzo dobry i nawet moja małżonka kupiła ten olejek. |
|
Powrót do góry |
|
|
bartek332 Forumowicz
|
Wysłany: Sob Gru 26, 2020 17:37 Temat postu: |
|
|
Na mikołajki kupiłem mojej żonie bardzo dobre kremy wprost że sklepu internetowego kremy na dzień .Na pewno bardzo dobrze postąpiłem że te kremy kupiłem. |
|
Powrót do góry |
|
|
arles Nowicjusz
|
Wysłany: Czw Sty 14, 2021 13:00 Temat postu: |
|
|
Ostatnio kupowałem żonie coś takiego jak henna szczecińska w hurtowni kosmetycznej JJ Cosmetics więc możesz tam sprawdzić |
|
Powrót do góry |
|
|
shauna Nowicjusz
|
Wysłany: Nie Lip 18, 2021 10:18 Temat postu: |
|
|
Ja upodobałam sobie kosmetyki marki Vipera, po raz pierwszy zetknęłam się z nimi w salonie https://metamorfozabemowo.pl/vipera-cosmetics/ i tam właśnie zakupiłam pierwszy produkt. Bardzo szeroka gama kolorów i zastosowań |
|
Powrót do góry |
|
|
Rybaaa Forumowicz
|
Wysłany: Pią Lip 30, 2021 06:38 Temat postu: |
|
|
Wow nie znam ani tych sklepów ani tych marek Na jakim świecie ja żyję hehe ;p no ale jak u mnie teraz latem to w użyciu oprócz tuszu do rzes jedynie błyszczyk powiększający usta firmy Eveline. I to tyle, nic więcej nie używam, bo gorąco |
|
Powrót do góry |
|
|
burak Weteran Forum
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2021 11:24 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie jakościowego sklepu internetowego, w którym zakupicie kremy do twarzy, to koniecznie zajrzyjcie pod ten adres: https://samarite.eu/ . Bardzo spodobał mi się ichniejszy żel do oczyszczenia skóry, którym mam zamiar kupić. Udało mi się tam znaleźć świetne produkty w bardzo dobrych cenach. Jak ktoś z was chciałby sobie sprawić krem, to polecam. |
|
Powrót do góry |
|
|
masny Weteran Forum
|
Wysłany: Pon Sie 30, 2021 19:43 Temat postu: |
|
|
Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego nie zwlekaj i kliknij w ten link https://www.naj-sklep.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 30, 2021 19:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |