Forum Milton Keynes Strona Główna Milton Keynes

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kosmetyki
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Przydatne Linki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
majkaxxx
Nowicjusz
Nowicjusz

PostWysłany: Pon Paź 17, 2022 10:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie każda z was uwielbia kosmetyki, ja szczerze mówiąc mam ich mnóstwo, ponieważ staram się jak najlepiej dbać o kondycję swojej skóry. Widziałam też, że na stronie Dr Barbara Sturm dostępny jest ranking naturalnych kosmetyków
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Paź 17, 2022 10:29    Temat postu:

Powrót do góry
judyta009
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Paź 27, 2022 11:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli macie problem z łuszczycą to śmiało mogę polecić wam https://hermzlabs.pl/products/healpsorin-cream-50ml . Faktycznie dla mnie oferta tutaj jest naprawdę dobra także jestem pewna, że spodoba wam się działanie tego kremu
Powrót do góry
burak
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Paź 27, 2022 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli poszukujecie jakiś ciekawych kosmetyków dobrej cenie, to ja od ciebie polecam wam zerknąć w wolnej chwili na stronę tego sklepu https://www.bee.pl/t/kosmetyki-z-aloesem . Myślę że mają tam naprawdę ciekawy asortyment i przystępne ceny więc bez problemu każdy powinien znaleźć tam coś ciekawego
Powrót do góry
ninkaa
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Lis 28, 2022 18:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeśli macie skłonności do przebawień a dodatkowo zależy Wam na wyrównaniu kolorytu skóry to bardzo fajne są te nowe kosmetyki z Eveline, z serii Vit C Energy. Można je dostać w Biedronce Smile fajny skład, niewysoka cena a działanie bardzo fajne.

Powrót do góry
baśka9
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Gru 08, 2022 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@ninkaa ja też bardzo lubię kosmetyki tej firmy Eveline Smile Lubię m.in ich odżywki do paznokci a zwłaszcza tą wcierkę z serii Med+. Stworzona na bazie naturalnych olejków np rycynowego. pielęgnuje płytkę a do tego zmiękcza skórki.
Powrót do góry
Bart456
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Gru 29, 2022 11:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam odżywkę Eveline SOS. To wyjątkowo prosta i tania metoda, aby wzmocnić paznokcie. Bez konieczności biegania do zakładu kosmetycznego, po którym nie było żadnych większych zmian. Odżywka kosztuje kilka złotych i paznokcie są po niej rewelacyjne! Sama nazwa wskazuje - natychmiastowy ratunek!

Powrót do góry
langusta
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Cze 19, 2023 12:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeśli szukasz materiałów do manicure i pedicure to koniecznie sprawdź ofertę w tym sklepie internetowym https://beautiona.pl/pol_m_Manicure_Akcesoria-do-manicure_Polerki-1257.html masz tutaj na przykład polerki do paznokci, zarówno małe kosteczki jak i standardowe. Ja lubię właśnie te większe bo według mnie są wygodniejsze w użytkowaniu i mi nie uciekają Smile
Powrót do góry
starzak
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Wrz 04, 2023 13:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli jesteś fanką manicure hybrydowego i szukasz nowych inspiracji lub produktów, polecam odwiedzić stronę https://lakieryhybrydowe.pl/ Moim zdaniem, oferują tam wiele ciekawych rozwiązań.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Wrz 04, 2023 13:14    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Przydatne Linki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3
Skocz do: