Forum Milton Keynes Strona Główna Milton Keynes

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Szkolenia
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Praca
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
slawek443
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Sro Lut 23, 2022 06:12    Temat postu: Szkolenia Odpowiedz z cytatem

Kilka dni temu bardzo przypadkowo trafiłem na rewelacyjną ofertę szkolenia zawodowe . Na pewno z tej oferty skorzystam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lut 23, 2022 06:12    Temat postu:

Powrót do góry
fionka
Forumowicz
Forumowicz

PostWysłany: Czw Lut 24, 2022 18:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W dzisiejszych czasach warto postawić na samorozwój i warto się kształcić! I tutaj świetnie się sprawdzą wszelkiego rodzaju szkolenia, które podnoszą nasze kwalifikacje a zdobytą wiedzę możemy wykorzystać chociażby w pracy, co z kolei może skutkować naszym awansem Smile fajne kursy, szkolenia oferuje firma https://noweprzetargi.pl/zamowienia-publiczne/. Korzystając z ich szkolenia z zakresu zamówień publicznych udało mi się poszerzyć swoją wiedzę o kolejne zagadnienie.
Powrót do góry
Andzia69
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Sro Mar 02, 2022 11:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W życiu stawiam na ciągły rozwój, Z tego powodu postawiłam na kursy obejmujące kwestie grywalizacja w pracy. Polecam, to byl strzał w dziesiątkę!
Powrót do góry
Kaśka23
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Sro Mar 09, 2022 18:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja uważam że każda firma powinna przeprowadzać szkolenia z zarządzania czasem bo dzięki temu pracownik będzie umiał planować i organizować czas pracy. Taka umiejętność pozytywnie wpłynie na firmę jak i wyniki. Najlepiej takie szkolenia przeprowadzać u sprawdzonych firm jak Human Skills.
Powrót do góry
Weronika1975
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Maj 05, 2022 19:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja polecam kursy na IOD - Inspektora Danych Osobowych, fajna praca, można zostać Inspektorem w firmie pełnoetatowo lub świadczyć usługi oursourcingowe, szkolenie na Inspektora w Ratio-Go kosztuje tylko 999 pln netto - https://ratio-go.pl/szkolenie-inspektor-ochrony-danych/ .
Powrót do góry
Człowiek
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Wto Maj 10, 2022 13:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coraz więcej pracodawców zaczyna inwestować w szkolenia w firmach, na przykład takie szkolenie biznesowe, jak znalazłam w Szkole Profesjonalnej Sprzedaży https://www.szkolaprofesjonalnejsprzedazy.pl/szkolenia-biznesowe/ Warte uwagi, przynajmniej z tych informacji, jakie uzyskałam ze strony. Niemniej uważam, że zawarte jest w nim wszystko, co trzeba.
Powrót do góry
ermolet
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Maj 16, 2022 07:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o szkolenia to faktycznie warto się szkolić i poszerzać swoje umiejętności dlatego ja podsyłam Wam ofertę https://www.agm-konsulting.pl możecie tutaj znaleźć dobrej jakości szkolenia BHP, szkolenia RODO i tym podobne. Kazda osoba, która prowadzi firmę powinna być tym tematem zainteresowana.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
casanowa41
Stały Forumowicz
Stały Forumowicz

PostWysłany: Pią Cze 03, 2022 10:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z pewnością znajdą się tu osoby prowadzące firmę która ma dostęp do różnego rodzaju danych osobowych. W tego typu działalności wszyscy pracownicy mający kontakt z danymi osobowymi powinni zostać przeszkoleni w zakresie RODO. Polecam Wam https://di.com.pl/szkolenia-online-z-rodo-dla-pracownikow-hr-67371 , jest to storna na której znajdziecie informacje odnośnie wyboru skutecznego szkolenia.
Powrót do góry
Bączek25
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Wto Cze 14, 2022 22:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chcesz odbyć szkolenia które dadzą ci dobrą pracę to polecam to https://niania.pro/zlobek/program/ W szybkim czasie zdobędziesz zawód opiekunki lub niani a praca dla tych osób czeka więc warto. Zapoznaj się z zakresem szkolenia i zapisz.
Powrót do góry
Maska
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Nie Lut 26, 2023 09:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno warto pójść w kierunku szkoleń dotyczących prawa pracy i jeżeli chcielibyście poszerzyć swoją wiedzę na temat tego jak się to zmieniło w 2023 roku m.in w zakresie pracy zdalnej to możecie zajrzeć bezpośrednio tutaj https://szkolenia-css.pl/szkolenia-otwarte/prawo-pracy/ gdzie znajdziesz m.in szkolenia typu "Praca zdalna w Kodeksie pracy 2023 - wzór regulaminu pracy ze szczegółowym omówieniem" ponieważ również prowadza takie wydarzenia w formie online co jest szczególnie wygodne. A przygotowane tak, abyśmy mogli zdobyć całą potrzebną wiedze, którą wykorzystacie w pracy.
Powrót do góry
judyta009
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Lut 27, 2023 15:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem bardzo ważne są także szkolenia BHP. Akurat wiele osób polecało mi ostatnio https://www.ekofit.pl/ i z tego co widzę to można tutaj zdobyć naprawdę wielką wiedzę co jest również ważne.
Powrót do góry
samantha
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Wto Lut 28, 2023 23:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przemówienia publiczne to czasami duże wyzwanie dlatego dobrze jest pójść na kurs, dzięki któremu będziemy mieli odpowiednie narzędzia do tego by dobrze poprowadzić tego typu wystąpienia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Happy
Forumowicz
Forumowicz

PostWysłany: Wto Lut 28, 2023 23:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przemówienia publiczne są koszmarem każdego z nas.
wodna12
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2023 15:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja polecam test predyspozycji Design Mindset Detector jeśli ktoś chce się rozwijać w obszarze designu lub pracuje w zespołach projektowych. Szczegółowy raport otrzymany po wypełnieniu kwestionariusza pokazuje konkretne predyspozycje, które warto rozwijać.
Powrót do góry
Bambaryłka
Forumowicz
Forumowicz

PostWysłany: Sro Kwi 26, 2023 20:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W zeszłym roku byłam na bardzo fajnym i przydatnym szkoleniu u Roberta Gawędy , może o nim słyszeliście teraz inwestuje na forex i zarabiam na tym
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Kwi 26, 2023 20:51    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Praca Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: