Forum Milton Keynes Strona Główna Milton Keynes

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Własna firma
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 25, 26, 27  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Na każdy temat
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
burak
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Wto Sie 24, 2021 14:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważam, że doskonałą opcją na integrację w waszej firmie jest skorzystanie z czegoś takiego, jak escape room online . Pełną ofertę znajdziecie na stronie internetowej hulaevents.pl. Moim skromnym zdaniem opłaca się im zaufać i skorzystać z ichniejszej oferty. Polecam wam ją zweryfikować w wolnym czasie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Sie 24, 2021 14:40    Temat postu:

Powrót do góry
Bączek25
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Sie 30, 2021 15:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak prowadzisz własną firmę to na pewno z czasem zaczynasz tonąć w dokumentach a w wtedy warto wykorzystać ofertę https://niszczeniedokumentow.eu/ Nie tylko profesjonalnie dokonają niszczenia niepotrzebnej dokumentacji ale także ją zarchiwizują. Ponadto zajmują się sprzedażą niszczarek które też będą przydatne.
Powrót do góry
basienka88
Forumowicz
Forumowicz

PostWysłany: Wto Sie 31, 2021 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy kojarzycie może firmę Helix System? Pytam, ponieważ potrzebowałabym do transportowania materiałów sypkich zakupić czerpaki i inne elementy. Czy zatem warto dokonać u nich zakupu? Zastanawiam się czy też nie kupić do moich przemysłowych od razu niektóre części.
Powrót do góry
ermolet
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Wto Sie 31, 2021 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do własnej firmy to ja mam kilka spraw do załatwienia między innymi jest nam w biurze potrzebny remont konkretniej szukam firmy wykonującej remonty kuchni Waszawa możecie mi polecić? Interesuje mnie jedynie pełen profesjonalizm i korzystna cena.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
slawek443
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Wrz 13, 2021 14:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prowadzę bardzo dobrą firmę ,ale ostatnio podjąłem decyzje ,że na pewno skorzystam z księgowość działalności gospodarczej warszawa .Z tej firmy codziennie korzysta bardzo dużo osób.
Powrót do góry
masny
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Wrz 13, 2021 19:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam zastanowić się nad pomysłem z otworzeniem własnego sklepu internetowego Smile Wystarczy tylko pomysł na działalność, a resztę, czyli zaprojektowanie i stworzenie strony internetowej najlepiej zlecić specjalistom. Na stronie https://agencja-ecommerce.pl/ znajdziecie więcej szczegółów na temat takiej współpracy.
Powrót do góry
adris
Forumowicz
Forumowicz

PostWysłany: Wto Wrz 14, 2021 09:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli prowadzisz własną działalność gospodarczą z pewnością przyda Ci się dobry samochód - czy to do transportu drobnych dodatków jak narzędzia czy też po prostu na dojazdy. Moim zdaniem w tych czasach dobrym rozwiązaniem jest wzięcie samochodu w leasing, żeby nie obciążać budżetu sporą kwotą w danym momencie, tylko wygodnie rozłożyc na raty. Zajrzyj na tego bloga https://pkoubezpieczenia.pl/ubezpieczenia/samochod jeśli masz jakieś pytania odnośnie ubezpieczania takich samochodów.
Powrót do góry
burak
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2021 10:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile

Ostatnio zmieniony przez burak dnia Czw Kwi 28, 2022 23:44, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Becik
Stały Forumowicz
Stały Forumowicz

PostWysłany: Sro Wrz 29, 2021 06:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę że każdego kto prowadzi swoja firmę powinna zainteresować ta oferta tu https://poradnikpracownika.pl/ogloszenia-o-prace Tu pracodawcy mogą dać nieograniczoną ilość ogłoszeń - bezpłatnie. Publikując tu ogłoszenia macie też możliwość korzystania z kodu rabatowego Kadry i płace. Darmowego dostępu do wfirma.
Powrót do góry
samantha
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Wrz 30, 2021 14:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od niedawna prowadzę swój salon kosmetyczny, dlatego też postanowiłam dokupić doskonałe urządzenia w BiNatural. Producent oferuje bardzo dobrej jakości sprzęt, który kupicie w niewygórowanej cenie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Ernesto898
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pią Paź 01, 2021 12:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prowadzę firmę i planuje właśnie działania marketingowe. Znacie może jakieś ciekawe zagadnienia? Co oznacza ltv? Warto korzystać z niego?
Powrót do góry
Kaśka23
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Pon Paź 25, 2021 16:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każda firma potrzebuje sprzętu wysokiej jakości i oferta https://itnes.pl/ ci to daje. Nie tylko duży wybór ale niskie ceny powinny przekonać do zakupów u nich. Przedsiębiorcom spodoba się na pewno opcja leasingu bo tanim kosztem pozwala dostać klasowy sprzęt i dodatkowo obniżyć opodatkowanie.
Powrót do góry
Bunny23
Stały Forumowicz
Stały Forumowicz

PostWysłany: Sro Paź 27, 2021 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli decydujemy sie na własną firmę to warto zadbać o to, aby mieć na oku jakiś dobry sklep z narzędziami, gdzie dostać można np. przecinarka do styropianu Styrodrut TS 130/30. Można sprawdzić sobie np. stronkę internetową https://www.milabud.pl/pl/p/Styrodrut-TS-13030-urzadzenie-do-ciecia-styropianu/2864. Tam znajdziecie bardzo dobre rzeczy tego typu.
Powrót do góry
ksun
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Pią Paź 29, 2021 09:22    Temat postu: Własna firma Odpowiedz z cytatem

Zakładając własną firmę postanowiłam zainwestować w oprogramowanie HR, które znacznie ułatwiło mi pracę. Dzięki, temu mogę skupić się na innych czynnościach. Polecam zapoznać się z tym tematem.
Powrót do góry
judyta009
Weteran Forum
Weteran Forum

PostWysłany: Czw Lis 04, 2021 21:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto również pomyśleć nad współpracą z bardzo dobrą firmą jak assay https://assay.pl/ . Ich oferta jest naprawdę bardzo korzystna, więc warto na nią postawić
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Lis 04, 2021 21:17    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Milton Keynes Strona Główna -> Na każdy temat Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 25, 26, 27  Następny
Strona 4 z 27
Skocz do: