Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Adam316 Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Paź 11, 2022 01:20 Temat postu: E Palenie/Shot |
|
|
Pytanie skierowane do e palaczy. Będę niedługo robił większe zakupy i potrzebuje opinii na temat tego produktu. Jeżeli ktoś już z niego korzystał to proszę o opinie i potwierdzenie czy on rzeczywiście ma 200mg, bo nwm czy to w ogóle możliwe
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Paź 11, 2022 01:20 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tobi Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Paź 11, 2022 23:08 Temat postu: |
|
|
Tak one mają 200mg tylko że 1 tabletkę rozpuszczasz w 1ml wody i wychodzi ci 20mg. Teraz te shoty są na czasie bo nie dość że kosztują o połowę taniej niż zwykłe to ponad to jest to kapsułka a nie płyn co za tym idzie nie rozcieńczają olejków ze smaku |
|
Powrót do góry |
|
|
Harko345 Nowicjusz
|
Wysłany: Pią Paź 14, 2022 10:27 Temat postu: |
|
|
Nie znam zbytnio tematu, ale bardzo mnie zainteresował _________________ angielski Retkinia Łódź |
|
Powrót do góry |
|
|
ermolet Weteran Forum
|
Wysłany: Nie Paź 16, 2022 11:11 Temat postu: |
|
|
Harko345 napisał: | Nie znam zbytnio tematu, ale bardzo mnie zainteresował |
W takim razie, skoro interesuje Cie palenie papierosów i myślisz o jakiejś zmianie, alternatywie papierosów mentolowych zerknij na stronę producenta NL Filter Drops - to produkt, który ja stosuje od wielu tygodni i jestem bardzo zadowolony z jakości. |
|
Powrót do góry |
|
|
agi8 Weteran Forum
|
Wysłany: Sro Lis 27, 2024 20:52 Temat postu: |
|
|
Coraz więcej osób interesuje się produktami beznikotynowymi, które mogą być zdrowszą alternatywą dla tradycyjnych wyrobów tytoniowych. Papierosy jednorazowe bez nikotyny dostępne na stronie https://e-liq.pl/Papierosy-jednorazowe-bez-nikotyny-c535 to interesująca propozycja dla tych, którzy chcą cieszyć się smakiem bez zbędnych dodatków. Tego typu produkty świetnie sprawdzają się jako element przejściowy lub dla osób szukających nowych doznań. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Lis 27, 2024 20:52 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |