Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bocian Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 13, 2019 11:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gfcm4en Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rvf3fua Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2021 11:51 Temat postu: |
|
|
jak najlepiej zacząć naukę z dzieckiem?
-
CBD |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bc9i4hefd Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
items Bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
burak Weteran Forum

|
Wysłany: Pon Paź 25, 2021 10:26 Temat postu: |
|
|
Hej. Jeśli chodzi o mnie, to powiem wam, że bardzo często Uczęszczam na różnorodne kursy i szkolenia. Ostatnio wybrałam się na kursy języka niemieckiego kraków jestem z nich naprawdę bardzo zadowolona. Zawsze chciałam nauczyć się tego języka, a teraz mam taką możliwość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
uska Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Paź 26, 2021 15:22 Temat postu: |
|
|
Za znajomością języka angielskiego przemawia kilka argumentów. Takie najważniejsze to na przykład lepsza praca, czy możliwość wyjazdu za granicę bez kompleksów. Pamiętajcie, że nigdy nie jest za późno na naukę. Ja mimo wieku zaczełam naukę w https://lincoln.edu.pl/warszawa/jezyk-angielski/ i z zajęc na zajęcia widac u mnie ogromny postęp |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lf8348jfu4 Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
magdi Forumowicz

|
Wysłany: Sro Lis 24, 2021 00:21 Temat postu: |
|
|
Można się uczyć, korzystać z nie wiem jakich profesjonalnych materiałów, a i tak efekt końcowy będzie taki sobie. Moje zdanie jest takie, że im prostszy przekaz tym lepszy efekt. Dowodem na to są takie lekcje online https://youtu.be/ujzXwSeWEd8 , zobaczcie sobie. Na omówienie czasu Present Simple lektor poświęcił mniej więcej kwadrans i to w zupełności na początek wystarczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Janiak Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Gru 21, 2021 15:56 Temat postu: |
|
|
Ja osobiście polecam nauka angielskiego przez skype https://akcent-edu.pl/indywidualne-lekcje-przez-SKYPE-k-68.html. Sam tak się uczę i jestem naprawdę bardzo zadowolony. Mam w domu ciszę, jest podejście indywidualne do ucznia. A najważniejsze nie muszę nigdzie dojeżdżać do szkoły językowej. Polecam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Melensa Forumowicz

|
Wysłany: Sro Lut 09, 2022 07:22 Temat postu: |
|
|
Jak angielski to oczywiście dobra szkoła. Będzie to bardzo ważne jeżeli chodzi o naukę waszych dzieci, powinniście epod tym kątem się porozglądać wśród okolicznych podstawówek. Ja tak miałam z polecenia szkołe https://gladka.tevizja.pl/oferta-i-oplaty,k244.html i też nie mogę narzekać na poziom angielskiego i też i innych przedmiotów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bisz65tg13 Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mariolka Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Lut 17, 2022 15:42 Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez Mariolka dnia Pon Maj 30, 2022 13:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
mariobros Forumowicz

|
Wysłany: Sob Mar 26, 2022 11:32 Temat postu: |
|
|
Język angielski to podstawa w dzisiejszych czasach. W mojej opinii bez niego to jak bez ręki. Dzięki niemu możemy się z łatwością komunikować z obcokrajowcami nie tylko w pracy, ale i w życiu codziennym. Sam niedawno zakończyłem kurs w szkole językowej jezyki.katowice.pl i jestem bardzo zadowolony. Tutaj lektorzy, Native Speakerzy wykorzystują najnowsze techniki nauczania, dzięki czemu nauka języka angielskiego idzie nam bardzo sprawnie. Kursy dopasowane są do naszych potrzeb, można uczyć się również online, więc jest to bardzo wygodne dla kursanta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marika93 Bywalec

|
Wysłany: Czw Mar 31, 2022 22:22 Temat postu: |
|
|
Co sądzicie o szybkich kursach językowych, warto w cos takiego wchodzić, czy jednak lepiej sobie odpuścić i zabrać się do nauki w sposób ciągły i systematyczny? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2022 22:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |