Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Juranty Nowicjusz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Wrz 29, 2019 12:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tree Forumowicz

|
Wysłany: Czw Sty 23, 2020 18:33 Temat postu: |
|
|
Restauracji w Gdańsku to ja nie znam a już tym bardziej takiej gdzie podają sushi. Natomiast gdy będziesz chociaż przejazdem w Warszawie to koniecznie musisz odwiedzić restaurację Garo Sushi w której zjesz wyśmienite sushi oraz inne dania kuchni japońskiej. Restauracja ta znajduje się w słynnym Forcie Służew gdzie znajdziemy wiele innych równie dobrych restauracji. Ale takiego sushi jak w Garo Sushi nigdzie nie zjecie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
burak Weteran Forum

|
Wysłany: Wto Mar 22, 2022 15:23 Temat postu: |
|
|
Przyznam szczerze, że sama ostatnio doszłam do wniosku, że chętnie przejmę restauracje w Warszawie. Z tego co wiem, to ta firma wynajmerestauracje.pl pomaga w tego typu sprawach, więc chyba się do nich zgłoszę, w celu poznania konkretnych szczegółów takiej inwestycji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ina83 Forumowicz

|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2022 07:38 Temat postu: |
|
|
No Warszawa ma spory potencjał. Chociaż akurat tam jest już świetna restauracja sushi i musiałabyś mieć wybitne dania, żeby z nimi konkurować. Zresztą jak to twoja okolica co sprawdź. Tutaj https://goldsushi.pl/ masz namiar. Ekipa z ogromnym doświadczeniem. Sushi smaczne, świeże i z najwyższej jakości składników. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nala Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2022 22:40 Temat postu: |
|
|
Bardzo lubię sushi. Tylko myślałam, że jest to danie fit, a ostatnio dowiedziałam się, że niektóre rolki mają około 700 kalorii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2022 22:40 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |