Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marblee Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Gru 05, 2019 12:47 Temat postu: Kosmetyki naturalne |
|
|
Jak sądzicie, czy warto używać kosmetyków naturalnych? Mam skórę, która reaguje alergicznie na chemiczne składniki kosmetyków i chcę się przerzucić na czysto naturalne. Powiedzcie, czy w Milton można je gdzieś kupić? Jedyna fajna drogeria, którą wyczaiłam, jest... z PL o ta https://organic24.pl/category/naturalne-kremy-do-twarzy ach, ten patriotyzm... Wszędzie za mną idzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Gru 05, 2019 12:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dobry_wredniak Stały Forumowicz

|
Wysłany: Sro Maj 12, 2021 20:38 Temat postu: |
|
|
Oczywiście , że warto sięgać po takie kosmetyki i to nawet jeśli nie ma się alergii czy szczególnie delikatnej cery. Swoją drogą bardzo ciekawi mnie jak to jest z perfumami w przypadku osób, które miewają problemy skórne. One też potrafią uczulać? Pytam, bo chciałabym kupić siostrze na urodziny flakonik Kenzo Jungle , ze stronki https://perfumy.pl/product-pol-1119-Kenzo-Jungle-woda-perfumowana-100-ml.html dowiedziałam się, że mają piękny, orientalny zapach, czyli taki w jakich gustuje. Wiem jednak, że po niektórych kosmetykach pielęgnacyjnych i kolorowych miewała wysypkę, także wstrzymuję się z zakupem a czas nagli... |
|
Powrót do góry |
|
 |
korsica Stały Forumowicz

|
Wysłany: Pon Maj 31, 2021 08:42 Temat postu: |
|
|
A probowalas moze kosmetykow z bielendy? rewelacja, jak dla mnie najlepsza marka. teraz niedawno wypuscili dwie nowe serie, eco sorbet i royal bee |
|
Powrót do góry |
|
 |
aeroforce Bywalec

|
Wysłany: Sob Cze 05, 2021 09:38 Temat postu: |
|
|
Znalazłem niedawno stronę z kosmetykami organicznymi, w większości polskich marek - https://eveda.pl/. Porównywałem ceny z innymi sklepami i wydaje się bardzo rozsądnie. Zerknijcie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbasia Bywalec

|
Wysłany: Nie Cze 13, 2021 15:20 Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim naturalnych. Ja nie wyobrażam sobie stosowania innych. Teraz zamierzam zamówić sobie chlorek magnezu , a konkretnie takie specjalne płatki magnezowe. Jest to najczystsza forma naturalnego magnezu, która regeneruje ciało, a właściwie cały organizm po ciężkiej pracy oraz stresie. Ktoś z Was używał już tego specyfiku? |
|
Powrót do góry |
|
 |
judyta009 Weteran Forum

|
Wysłany: Sob Lip 03, 2021 14:03 Temat postu: |
|
|
W Ekoaleja.eu zamawiam bardzo dobre kosmetyki naturalne. Moja skóra również jest alergiczna i skłonna do podrażnień, ale produkty jakie można tutaj kupić mają bardzo delikatny skład, dzięki czemu nie musimy się obawiać żadnej reakcji alergicznej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bujka Stały Forumowicz

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2021 12:58 Temat postu: |
|
|
Dla mnie numerem 1 wśród kosmetyków naturalnych są propozycje z Bielendy. To nasza polska marka więc tym bardziej warto ich wspierać no i ceny są bardzo przystępne |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marian12 Forumowicz

|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2021 14:31 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że warto używać naturalnych kosmetyków. W ogóle jeśli zależy wam na zdrowej skórze, polecam poczytać i poszerzyć swoją wiedzę. Wiedza na temat tego, ile warstw ma skóra i jak o nią dbać pomoże wam w pielęgnacji zarówno od wewnątrz jak i od zewnątrz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bączek25 Weteran Forum

|
Wysłany: Nie Paź 10, 2021 15:45 Temat postu: |
|
|
Jak poszukujesz naturalnych kosmetyków to mam dla ciebie świetną ofertę w postaci produktów marki https://samarite.eu/ Ich produkty są na bazie ziół bez żadnych chemicznych dodatków i składają się z pięciu produktów które wystarczą żeby zaspokoić twoje potrzeby. Idealne kosmetyki dla osób stawiających na jakość i naturalność. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rotawpar17 Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Paź 11, 2021 18:00 Temat postu: |
|
|
Ja tam nie wiem, ale jeżeli chcecie kupić karmę czy inne akcesoria dla waszych pupili z internetowego sklepu internetowego, to dobrym wyborem będzie https://pets-planet.pl/marki/2-acana |
|
Powrót do góry |
|
 |
tamagoczi Bywalec

|
Wysłany: Pon Lis 08, 2021 18:49 Temat postu: |
|
|
naturalne kosmetyki sa fajne ale z dostepnoscia jest roznie, upodobalam sobie bielende ale w sklepach stacjonarnych jest jej niewiele dlatego zwykle zamawiam na necie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marlena Forumowicz

|
Wysłany: Sob Lis 13, 2021 09:26 Temat postu: |
|
|
jak naturalne to tylko z bielendy krem i tonic eco sorbet 97% natury gaenialne |
|
Powrót do góry |
|
 |
zofija Stały Forumowicz

|
Wysłany: Nie Lis 14, 2021 21:05 Temat postu: |
|
|
A kojarzycie moze ta serie eco nature z bielendy? ja niedawno zamowilam sobie kilka produktów i musze przyznac, ze rewelacja |
|
Powrót do góry |
|
 |
tamagoczi Bywalec

|
Wysłany: Nie Lis 14, 2021 22:44 Temat postu: |
|
|
zofija napisał: | A kojarzycie moze ta serie eco nature z bielendy? ja niedawno zamowilam sobie kilka produktów i musze przyznac, ze rewelacja |
bielenda jest fajna, ja ją kupuje na notino bo w sklepach kolo domu nie mam za wielkiego wyboru |
|
Powrót do góry |
|
 |
twas Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Lis 15, 2021 16:55 Temat postu: |
|
|
takie kosmetyki to najlepsza opcja |
|
Powrót do góry |