Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bączek25 Weteran Forum

|
Wysłany: Sob Lip 24, 2021 09:17 Temat postu: Budowa domu stolarka |
|
|
Jeśli budujesz dom to na pewno będziesz potrzebować porządnych okien i drzwi a wtedy skorzystaj z oferty https://www.drutex.pl/ Jest to najlepszy producent okien w Europie więc dostajesz wysoką jakość za rozsądną cenę. Dzięki nim masz pewność że kupiłeś to co najlepsze jeśli chodzi o stolarkę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lip 24, 2021 09:17 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jaglanka Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Sie 05, 2021 18:52 Temat postu: |
|
|
Od jakiegoś czasu zastanawiałem się nad wymianą starego kotła gazowego na kondensacyjny. Przeczytałem na ten temat sporo ciekawych artykułów pod tym adresem: https://www.dom.pl/wymiana-starego-kotla-gazowego-na-kondensacyjny-jakie-zmiany-czekaja-instalacje.html . W tej chwili jestem zorientowany w tym, jakie zmiany czekają moją instalację i jakich kosztów się spodziewać. Warto poczytać ich wpisy, ponieważ odnoszą się do tematyki związanej z budową domu, instalacjami czy wykończeniem wnętrz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ermolet Weteran Forum

|
Wysłany: Czw Sie 12, 2021 06:01 Temat postu: |
|
|
Co do tej stolarki aluminiowej to też jestem zainteresowany zakupem przeglądam kilka ofert w moich rejonów i okazuje się, że mamy dobrych producentów na takie rzeczy jak stolarka aluminiowa Kraków jednak jest bogaty w oferty pod kątem aluminium i materiałów budowlanych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
starzak Weteran Forum

|
Wysłany: Pią Lip 14, 2023 08:26 Temat postu: |
|
|
heja, gotowe projekty domów mogą być dostosowane do indywidualnych potrzeb poprzez drobne modyfikacje, co daje swobodę personalizacji. Z drugiej strony jest mniejsze ryzyko napotkania problemów podczas budowy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 14, 2023 08:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |